Het kruispunt van de Kerkstraat met de Hoogstraat (N367c) in Gistel.
Volledig scherm
Het kruispunt van de Kerkstraat met de Hoogstraat (N367c) in Gistel. © Google Street View

Eind november al start ingreep om Kerkstraat veiliger te maken, daarna volgt aansluiting Nieuwpoortsesteenweg met Moerestraat

GistelVanaf maandag 30 november starten de werken aan de aansluiting van de Kerkstraat met de Hoogstraat en Markt (N367c). Daarna is de aansluiting van de Nieuwpoortsesteenweg (N367) met de Moerestraat aan de beurt. De ingrepen gebeuren in opdracht van het Vlaams agentschap Wegen en Verkeer.

 1. Kaassommelier Nick wil met concept Vlaanderen veroveren: “Bij elke kaasplank wat info, zoals Donald Muylle doet met zijn keukens”
  PREMIUM
  Brugge

  Kaassomme­lier Nick wil met concept Vlaanderen veroveren: “Bij elke kaasplank wat info, zoals Donald Muylle doet met zijn keukens”

  De wijnsommelier kennen we allemaal. Je hebt er intussen die alles weten over water, terwijl ook de kennis voor thee een aparte ‘kenner’ verdient. Maar in Brugge heb je nu ook een kaassommelier. Nick Spanhove (35) slaagde er in deze tijden van digitaal winkelen in om van zijn passie zijn beroep te maken. “De kaasfanaat verdient persoonlijke aandacht. Iedere klant ontvangt van mij een persoonlijk spraakbericht via WhatsApp”, verklapt hij. Een reportage vanuit dé kaasprovincie in Vlaanderen.
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"