Het schepencollege stelt de komst van de eerste hondenweide van Gistel voor. (vlnr) Michel Vincke, Gauthier Defreyne met hond Hermes, Wim Aernoudt, Geert Deschacht, Dries Depoorter en Ann Bentein.
Volledig scherm
Het schepencollege stelt de komst van de eerste hondenweide van Gistel voor. (vlnr) Michel Vincke, Gauthier Defreyne met hond Hermes, Wim Aernoudt, Geert Deschacht, Dries Depoorter en Ann Bentein. © TVA

Eerste hondenloopweide van Gistel is een feit: “Locatie langs Groene 62, op steenworp van stadscentrum, is ideaal”

GistelDe Gistelse hondenliefhebbers kunnen met hun vrolijke viervoeter voor het eerst in eigen stad terecht op een hondenloopweide. Op de hoek van de Groene 62 en Zevekoteheirweg mogen de dieren zonder leiband de ziel uit hun lijf hollen. 

 1. Strandbars trekken aan alarmbel en zien opmerkelijk fenomeen opduiken: “De frigoboxtoeristen zijn opnieuw uitgevonden”
  Play
  Kust

  Strandbars trekken aan alarmbel en zien opmerke­lijk fenomeen opduiken: “De frigobox­toe­ris­ten zijn opnieuw uitgevon­den”

  De strandbarhouders aan onze kust hebben er een slechte start van de paasvakantie opzitten. Het verhuren van de ligzetels en aanbieden van takeaway weegt niet op tegen het verbod op alcoholverkoop en terrassen. Rendabel is het voorlopig allerminst. Met lede ogen zien ze bovendien aan hoe dagjestoeristen gepakt en gezakt met een frigobox genieten op het strand. “De terrassen moeten weer open”, roepen de uitbaters op.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen