Cheque van 875 euro voor ‘Boeren op een Kruispunt’

Dankzij de organisatie van een theaterstuk kon geld opgehaald worden voor de vereniging ‘Boeren op een Kruispunt’. 

0 reacties

 1. “74 evenementen in september, dat krijgen we niet geregeld”: Oostende roept op om events te spreiden (al zijn niet alle organisatoren daar happig op)
  PREMIUM
  Oostende

  “74 evenemen­ten in september, dat krijgen we niet geregeld”: Oostende roept op om events te spreiden (al zijn niet alle organisato­ren daar happig op)

  Nu de coronamaatregelen versoepeld zijn, stromen de aanvragen voor evenementen binnen. In Oostende zitten ze deze maand al aan 74 aanvragen voor vier weekends. Daarom roept burgemeester Bart Tommelein (Open Vld) op om activiteiten zoveel mogelijk te spreiden. Het stadsbestuur geeft ook zelf het voorbeeld. Maar vinden de organisatoren dat zelf ook zo'n goed idee? “Als iedereen van goeie wil is, lukt dat wel", zegt Hubert Rubbens, organisator van onder meer Oostende voor Anker.
 1. Viktors Grote Ruiltocht brengt 8.500 euro op voor Oostends dierenasiel: “Alle beetjes helpen voor onze nieuwbouw”
  Oostende

  Viktors Grote Ruiltocht brengt 8.500 euro op voor Oostends dieren­asiel: “Alle beetjes helpen voor onze nieuwbouw”

  Het begon met een ei en eindigde met een marmeren beeld waarop 8.500 euro werd geboden. Dat geld, de opbrengst van de Grote Ruiltocht die Viktor Verhulst samen met de 8-jarige Engelse bulldog Nischie hield, gaat naar dierenasiel Het Blauwe Kruis Kust in Oostende. Voorzitter Fabrice Goffin (50) is dankbaar met het oog op een nieuwbouw. En heeft goed nieuws over Nischie te melden.