Liese Demeulenaere
Volledig scherm
© Liese Demeulenaere

Brand in bedrijf langs Kalsijdebrug

GistelDonderdagnamiddag rond 2 uur kwam er een melding van een brand in een recuperatiebedrijf langs de Kalsijdebrug in Gistel. De brandweer was snel ter plaatse.

 1. HUIZENJACHT. Het ‘Loveringem’ van Chantal: “De tijd heeft hier minder stilgestaan dan wat je op tv te zien krijgt”
  PREMIUM
  Alveringem/Lo-Reninge/Veurne

  HUIZEN­JACHT. Het ‘Loveringem’ van Chantal: “De tijd heeft hier minder stilge­staan dan wat je op tv te zien krijgt”

  Is het de moeite waard om een woning te kopen in het ‘Loveringem’ van politie-inspecteur Chantal, die elke zondagavond op Eén op de buis komt? We trokken naar het kleinere Lo-Reninge en Alveringem, naar grotere buurstad Veurne, en laten immo-experts er hun licht op schijnen. “Die oudere huizen in ‘Chantal’? Er zijn nochtans veel nieuwe woonwijken waar het aangenaam én betaalbaar wonen is.”
 2. Van Bachten de Kupe tot Het Zwin: op deze 7 locaties in West-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s
  PREMIUM
  West-Vlaanderen

  Van Bachten de Kupe tot Het Zwin: op deze 7 locaties in West-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s

  Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een plekje waar je de mooiste dag van je leven kan vereeuwigen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want onze redactie zocht de mooiste locaties voor trouwfoto’s voor je uit. Van het Minnewaterpark in Brugge tot het kasteel van Rumbeke: op deze 7 locaties in West-Vlaanderen leg je de mooiste trouwfoto’s vast.
 1. WK VOETBAL. Nog twee maanden tot Qatar, maar ligt Oostende (al) wakker van de Rode Duivels? “Er zal vooral binnen gekeken worden”
  PREMIUM
  Oostende

  WK VOETBAL. Nog twee maanden tot Qatar, maar ligt Oostende (al) wakker van de Rode Duivels? “Er zal vooral binnen gekeken worden”

  In Oostende zijn er momenteel nog geen grote plannen om het WK Voetbal te volgen binnen twee maanden, dat blijkt uit onze rondvraag in de badstad. Er komt wel zeker een groot voetbalfeest in de ACEG Wellington Renbaan. Hier zullen 2.500 supporters de wedstrijden van de Belgen kunnen volgen op groot scherm. “We voorzien geen festiviteiten buiten. Je weet toch nooit wat het weer zal geven.”