JHM
Volledig scherm
© JHM

Bestuurster (26) ramt drie geparkeerde auto’s

GistelEen 26-jarige bestuurster veroorzaakte zaterdagnamiddag heel wat schade in de Koolaerdstraat in Gistel. Ze reed drie geparkeerde auto’s aan. 

 1. Toneelgezelschap Gulden Toren Gistel brengt nieuwe productie ‘Verwacht... het onverwachte!’

  Toneelge­zel­schap Gulden Toren Gistel brengt nieuwe productie ‘Verwacht... het onverwach­te!’

  Het toneelgezelschap Gulden Toren Gistel pakt in 2023 uit met een heel aparte productie: ‘Verwacht... het onverwachte!’. Regisseur van dienst, Griet Spanhove, zette samen met twaalf enthousiaste spelers een theaterstuk op vanuit het niets. Er was geen tekst, geen muziek, geen decor, niets. Door improvisatie, uitwisselingen van ervaringen en gevoelens kwam de ploeg stap voor stap tot een ‘theaterstuk’, mét tekst, muziek, een decor en massa’s spelplezier.
  Gistel
 2. RESTOTIP. Fiji in Blankenberge: “Locatie, setting én zelfgemaakte loempia’s, meer is echt niet nodig om toeristen én locals te overtuigen”
  PREMIUM

  RESTOTIP. Fiji in Blankenber­ge: “Locatie, setting én zelfgemaak­te loempia’s, meer is echt niet nodig om toeristen én locals te overtuigen”

  Met het Leopoldpark naast de deur, de zeedijk die je bijna kan aanraken en tal van grote parkings in de buurt heeft het nieuwe restaurant Fiji in Blankenberge alvast de locatie mee om tot een succes uit te groeien. Maar van een topzaak verwachten we natuurlijk ook lekker eten. Kan Fiji de verwachtingen inlossen? Lees er hier wat meer over.
  Blankenberge, Brugge
 3. Amateurs in het voetbal, professionals in het pikken van horloges: Noord-Fransen riskeren 9 jaar na overvallen op topondernemers Versluys en Dheedene
  PREMIUM

  Amateurs in het voetbal, professio­nals in het pikken van horloges: Noord-Fran­sen riskeren 9 jaar na overvallen op toponderne­mers Versluys en Dheedene

  Twee brutale overvallen op de succesvolle ondernemers Bart Versluys en Miguel Dheedene en evenveel gewelddadige home-invasions op een zakenman in Sint-Amandsberg bij Gent werden na grondig speurwerk gelinkt aan... een amateurvoetbalploegje uit Noord-Frankrijk. Hun opzet? Luxehorloges ter waarde van honderdduizenden euro’s roven. “Terwijl ze niet eens een namaakstuk van een echt kunnen onderscheiden.” Of hoe een trainer zijn spelers vooral naast het veld aanstuurde, en zijn voetbaljasje hem uiteindelijk de das omdeed.
  Oostende