OOSTENDE/GISTEL - Het AZ Damiaan steunt woonproject de Bezaan
Volledig scherm
OOSTENDE/GISTEL - Het AZ Damiaan steunt woonproject de Bezaan © rv

AZ Damiaan steunt inclusief woonproject De Bezaan

Het AZ Damiaanziekenhuis heeft een cheque ter waarde van 4.000 euro geschonken aan het Gistelse woonproject Bezaan. 

 1. Frederiek Vandenbussche opent naast restaurant nu ook apero- en wijnbar Boire au Terroir: “Ik wil de mensen kennis laten maken met unieke dranken”
  Ettelgem

  Frederiek Vandenbus­sche opent naast restaurant nu ook apero- en wijnbar Boire au Terroir: “Ik wil de mensen kennis laten maken met unieke dranken”

  Frederiek Vandenbussche van restaurant La Maison du Terroir in Ettelgem opent vanaf morgen 18 mei naast zijn restaurant een nieuwe apero- en wijnbar, Boire au Terroir genaamd. Hiermee wil hij meer mensen kennis laten maken met zijn restaurant, maar ook met verschillende soorten unieke aperitiefdranken en wijnen. Deze nieuwe bar is ook een voorbereiding op de tiende verjaardag van het restaurant dat hij later dit jaar zal vieren met een groot feest.
 2. Clubspelers vieren er steevast hun titel, André Hazes Jr. feest er: op zoek naar het geheim van dit danscafé in het dorp Varsenare
  PREMIUM
  Varsenare/Brugge

  Clubspe­lers vieren er steevast hun titel, André Hazes Jr. feest er: op zoek naar het geheim van dit danscafé in het dorp Varsenare

  Anderlecht vierde zijn laatste titels steevast in discotheek Carré in Willebroek. De spelers van Genk gingen in 2019 feesten in Versuz in Hasselt. Maar de kampioenen van Club Brugge gaan nu al enkele jaren uit de bol in... danscafé ’t Oud Gemeentehuis in Varsenare. Met - hoe kan het ook anders? - ‘boerenleute’. “Van ons mogen ze hier de boel overnemen”, glimlachen uitbaters Erwin en Benedicte.