Alexander Dean en z'n ex-vriendin Maïlys Descamps.
Volledig scherm
Alexander Dean en z'n ex-vriendin Maïlys Descamps. © Photo News

ASSISEN. “Alexander Dean is overduidelijk gevaarlijk. Er is geen enkele behandeling mogelijk”: gerechtspsychiater vernietigend voor bodybuilder

Moere/Varsenare/Sint-AmandsbergBijna 5 jaar na de feiten verschijnt Alexander Dean (29) uit Varsenare voor het hof van assisen in Brugge voor viervoudige moord. De bodybuilder bracht op 25 juli 2017 z’n ex-liefje Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon (68) en Marie-José Vanleene (64) om het leven in Moere. De nacht voordien had hij ook al fotograaf Jeroen Verstraete (39) doodgestoken in Sint-Amandsberg. Woensdag maakte het filmpje dat Maïlys kort voor haar dood maakte met haar gsm veel emotie los in de assisenzaal. Herlees alle gebeurtenissen nog eens hieronder in onze liveblog.

  1. Heb je kleinkinderen of zorgvolmachthouder in Oudenburg? Dan ben je nu ook welkom in WZC Riethove
    Oudenburg

    Heb je kleinkinde­ren of zorgvol­macht­hou­der in Oudenburg? Dan ben je nu ook welkom in WZC Riethove

    Om in woonzorgcentrum Riethove opgenomen te kunnen worden dien je als 65-plusser een band met Oudenburg aan te kunnen tonen. Kandidaat-bewoners die in Oudenburg wonen of minstens 30 jaar in Oudenburg woonden of van wie een kind in Oudenburg wonen kunnen zich inschrijven voor een permanente opname. Deze laatste voorwaarde werd nu uitgebreid naar kleinkinderen en zorgvolmachthouders.