Vincenzo Nibali rijdt goed ingeduffeld naar de start in Biella.
Volledig scherm
Vincenzo Nibali rijdt goed ingeduffeld naar de start in Biella. © AFP

Zware weersomstandigheden in Giro: nog heel de week regen voorspeld, morgen zelfs sneeuw?

GiroRegen, regen en nog eens regen. Er wacht de renners in de Giro zware weersomstandigheden de komende dagen. Vandaag belooft al een uitgeregende etappe te worden, morgen wordt zelfs gevreesd voor (smeltende) sneeuw.

1 reactie

 • patrrik versys

  1 maand geleden
  Zal wel met de opwarming van Europa te maken hebben, ze zullen er in ieder geval wel een uitleg voor hebben
 1. De klop van Bernal, de raid van Martin en de val van Evenepoel: bekijk hier de hoogtepunten van de turbulente rit naar Sega di Ala
  Play
  Giro

  De klop van Bernal, de raid van Martin en de val van Evenepoel: bekijk hier de hoogtepun­ten van de turbulente rit naar Sega di Ala

  Net als vorige week zorgde de eerste rit na een rustdag in de Giro voor spektakel. Op weg naar Sega di Ala kwam Evenepoel ten val, reed Dan Martin naar de zege en zakten tal van favorieten door het ijs in de top van het klassement. Jawel, zelfs Egan Bernal kende een moeilijke dag. De Colombiaan verloor 53 seconden op Simon Yates. Bekijk hieronder de hoogtepunten.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!