AFP
Volledig scherm
© AFP

Vervaeke zette zichzelf weer helemaal op de kaart in Giro: “Leuk om even van roze te kunnen dromen”

GiroLouis Vervaeke toonde zich opnieuw in de Giro vandaag. Onze landgenoot van Alpecin-Fenix trok in het offensief en was ook bij de beteren voorin. Maar de vluchters kregen geen ruimte, waardoor al snel duidelijk was dat dagsucces er niet in zou zitten. Vervaeke werd uiteindelijk 34ste, op ruim acht minuten van ritwinnaar Damiano Caruso, maar blikte tevreden terug.

3 reacties

 • nicole desseyn

  4 maanden geleden
  Er zijn nog zoveel goede renners maar ze moeten de juiste ploeg hebben en de kans krijgen om zich te bewijzen
 • Luc Deville

  4 maanden geleden
  De zoveelste beloftevolle renner die verloren gelopen is bij Lotto. Hopelijk vergaat het de huidige jongeren bij Lotto beter dan al die jongeren de afgelopen 20/25 jaar.
 • Eric De Geeter

  4 maanden geleden
  zeer sterke giro gereden
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).