Trainingsmakker Siebe Roesems: “Remco reageerde koelbloedig op alles wat er gaande was vandaag”

Giro“Remco heeft geen steken laten vallen, hij is rustig gebleven en heeft koelbloedig gereageerd op alles wat er gaande was vandaag”, zegt Siebe Roesems over zijn trainingsmakker Remco Evenepoel in Giro di Remco. De zoon van ex-prof Bert Roesems zit momenteel in Calpe, maar hoort Evenepoel bijna dagelijks. “Ik ga hem straks wel nog eens sturen: ‘Zie maar dat je op temperatuur komt’.” 

1 reactie

 • Guido Verlinden

  1 maand geleden
  Gewoon fantastisch.
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. De klop van Bernal, de raid van Martin en de val van Evenepoel: bekijk hier de hoogtepunten van de turbulente rit naar Sega di Ala
  Play
  Giro

  De klop van Bernal, de raid van Martin en de val van Evenepoel: bekijk hier de hoogtepun­ten van de turbulente rit naar Sega di Ala

  Net als vorige week zorgde de eerste rit na een rustdag in de Giro voor spektakel. Op weg naar Sega di Ala kwam Evenepoel ten val, reed Dan Martin naar de zege en zakten tal van favorieten door het ijs in de top van het klassement. Jawel, zelfs Egan Bernal kende een moeilijke dag. De Colombiaan verloor 53 seconden op Simon Yates. Bekijk hieronder de hoogtepunten.