Tim Merlier spurt derde in Termoli, recht in de armen van lief Cameron: “Leuke verrassing”

GiroDerde, na een complete offday. Tim Merlier kon een opkikker goed gebruiken. Die kwam er in de verschijning van… zijn lief Cameron Vandenbroucke. Een race om u tegen te zeggen, reed ze richting Termoli. Zij won hem. Tim verloor.

5 reacties

 • Freddie HEREMANS

  5 maanden geleden
  Vanmorgen voelde ik me zich nog wel ok'... Wie schrijft zulke kemels? Een kind van 7 zou kunnen en aanvaardbaar zijn. Een beroeps-journalist echter... verdient per direct ontslagen te worden.
 • Mike Matusao

  5 maanden geleden
  anorexia.
 • Geert Heylen

  5 maanden geleden
  Mooi , hoe mooi liefde kan zijn. Misschien maandag !?
 • marc van neerveldt

  5 maanden geleden
  Kop op Tim er komen nog kansen en je hoeft niks meer te bewijzen toprenner in een topploeg
 • Norbert Vannieuwenhuyse

  5 maanden geleden
  Mooi koppel
 1. Bondscoach Vanthourenhout ziet dat de Giro Evenepoel sterker zal maken: “Remco zal met een geladen geweer op de volgende afspraak verschijnen, klaar om te scoren”
  Play
  PREMIUM
  Giro
  16

  Bondscoach Vanthouren­hout ziet dat de Giro Evenepoel sterker zal maken: “Remco zal met een geladen geweer op de volgende afspraak verschij­nen, klaar om te scoren”

  Zijn er op de Belgische wielerbond alarmbellen afgegaan nadat Remco Evenepoel (21) zijn roze droom in rook zag opgaan? Wat met de korte termijn en hoe vermijd je dat een loodzware Giro nog zijn naweeën kent in de opbouw naar Tokio? Bondscoach Sven Vanthourenhout beantwoordt enkele prangende vragen. “We gaan straks een uitstekende Evenepoel zien.”
 2. Stevigste bergrit van de laatste vijf jaar ingekort door helse weersomstandigheden: hoe zwaar was de koninginnenrit door de Dolomieten normaal gezien?
  Giro
  1

  Stevigste bergrit van de laatste vijf jaar ingekort door helse weersom­stan­dig­he­den: hoe zwaar was de koningin­nen­rit door de Dolomieten normaal gezien?

  5.700 hoogtemeters volgens de ene bron, meer dan 5.500 volgens de andere. De Dolomietentocht van Sacile naar Cortina d’Ampezzo had dé koninginnenrit in deze Giro moeten worden. Veel zwaarder komen ze niet, maar het weer besliste er anders over. Bernal, Evenepoel en co leggen nu nog een tocht van 155 kilometer af, met daarbij twee stevige cols: La Crosetta en de Passo Giau. De Passo Pordoi en Passo Fedaia werden geschrapt.