Remco Evenepoel aan het werk in een afdeling tijdens de Giro.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel aan het werk in een afdeling tijdens de Giro. © AFP

Stuurmanskunst Evenepoel nog meer in vraag of was het bobijntje af na hectische Giro?“Na Ronde van Italië op resetknop duwen”

GiroOok dát nog: bij het ontwijken van een valpartij loodste Remco Evenepoel zichzelf over de vangrail, gelukkig zonder zware fysieke averij. Mentaal kan dit na zijn Lombardije-historie wel nazinderen. In de eerdere Giro-grindrit was zijn mindere stuurmanskunst al een thema: wat als de angst in de toekomst nog meer opspeelt? Drie deskundige stemmen geven raad.

0 reacties

  1. De klop van Bernal, de raid van Martin en de val van Evenepoel: bekijk hier de hoogtepunten van de turbulente rit naar Sega di Ala
    Play
    Giro

    De klop van Bernal, de raid van Martin en de val van Evenepoel: bekijk hier de hoogtepun­ten van de turbulente rit naar Sega di Ala

    Net als vorige week zorgde de eerste rit na een rustdag in de Giro voor spektakel. Op weg naar Sega di Ala kwam Evenepoel ten val, reed Dan Martin naar de zege en zakten tal van favorieten door het ijs in de top van het klassement. Jawel, zelfs Egan Bernal kende een moeilijke dag. De Colombiaan verloor 53 seconden op Simon Yates. Bekijk hieronder de hoogtepunten.