Keisse en co konden maar nét een valpartij aan hoge snelheid vermijden.
Volledig scherm
Keisse en co konden maar nét een valpartij aan hoge snelheid vermijden. © Velon

Straffe beelden tonen hoe Remco Evenepoel en ploegmaats aan zware crash ontsnapten

GiroIn de koers loert onheil altijd om de hoek. Voor Remco Evenepoel en zijn ploegmakkers van Deceuninck-Quick.Step viel het qua pech voorlopig goed mee in de Giro, maar het had ook anders kunnen lopen. Dat tonen straffe beelden die Velon publiceerde. 

3 reacties

 • Kris Moernaut

  4 weken geleden
  Wat een attitude van Remco, vond het zelfs niet de moeite om kort interview te geven, zo iemand is het niet waard dat hij door zijn land op handen gedragen wordt. Je mag nog zo goed zijn als je wil als dit jouw manier is dan verdien je niet om op een podium te staan. 30sec aub vriendelijk gevraagd dan nog dit zou wout of mathieu nooit weigeren
 • Benny Van den Broeck

  4 weken geleden
  Jeroen Sterkens: Na 9 maanden non actief is dit tot hiertoe een prachtprestatie van Remco. Logisch dat hij de pers mijd, want die willen alleen maar druk zetten. Als je zelf nog nooit op een koersfiets gezeten hebt, houd dan uw commentaar voor uzelf aub.
 • Jeroen Sterkens

  4 weken geleden
  Een dikke blaas is het, te schoon om 30sec interview te geven. Nog niks bewezen en nu al zo'n capsones, bah. Neem liever een voorbeeld aan wout van aert, altijd bereid, zelfs in de moeilijke momenten..