Joel Hoylaerts / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts / Photo News

REPORTAGE. Een hoopvolle namiddag in Schepdaal, thuis van Remco Evenepoel: “Dit is de perfecte situatie. We gaan nog vieren. Let op mijn woorden!”

“Ideaal.” Nee, Remco Evenepoel heeft de roze trui niet veroverd in de Giro. Maar in zijn supporterslokaal in hometown Schepdaal vonden ze dat niet erg, integendeel. “Laat Bernal zijn ploeg nu maar werken. Milaan is nog ver.” Een namiddag tussen hoop en euh... hoop in café De Rustberg in Schepdaal.

 1. Sportpsycholoog Brouwers: “Evenepoel moet heel dringend intensief aan stuurmansproblemen werken”
  Play
  Giro

  Sportpsy­cho­loog Brouwers: “Evenepoel moet heel dringend intensief aan stuurmans­pro­ble­men werken”

  “Het technische aspect, daar kan ik niet over oordelen. Maar het val-aspect is iets wat uiteraard altijd consequenties heeft.” Dat zegt sportpsycholoog Jef Brouwers over de nieuwe valpartij van Remco Evenepoel in de Giro vanmiddag. Later op de avond kwam het nieuws dat hij uit de rittenkoers stapt. “Er zijn toch al een aantal voorgaande geweest, dus dat zal verwerkt moeten worden. En daar kunnen dan plotseling toch wel mentale factoren een rol spelen”, klonk het onder meer bij onze collega’s van VTM Nieuws.
 2. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.