Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Remco Evenepoel laat Covidvaccin pas na Giro zetten: “Het is té kort dag”

GiroRemco Evenepoel laat zich vóór de start van de Giro (8 mei) niet meer vaccineren tegen corona. Philip Jansen, teamarts van Deceuninck-Quick.Step, houdt rekening met mogelijke bijwerkingen en vindt het in die zin “té kort dag”. De renner blijkt bovendien over antilichamen te beschikken. Evenepoel hoopt de vaccinatie alsnog te kunnen laten uitvoeren ná de Giro, in aanloop naar de Olympische Spelen in Tokio.

13 reacties

 • Rudi Pieters

  2 maanden geleden
  Word opgezocht door de media en opgeklopt laat hem gerust zullen zien wat hij er van terecht brengt
 • LUC VAN DER VEKEN

  2 maanden geleden
  Het wordt tijd dat dat ventje eens met uitslagen tevoorschijn komt ipv. met zijn toeters en bellen in de kranten.
 • Rik Bogaert

  2 maanden geleden
  Die jongen slooft zich echt uit! Zo hard zijn best doen om toch maar in de media te komen! Zelfs zonder 1 koers te rijden blijkt hij de allergrootste renner te zijn!
 • louis meuleman

  2 maanden geleden
  Het is toch normaal dat hij nog geen vaccin krijgt is nog veel te jong wachten zoals iedereen geen voorrang eerst risico mensen en niet de groot verdieners eerst
 • Gerry Cle

  2 maanden geleden
  Blijkbaar wil Remo vanaf zijn eerste koers er al staan. Het zou me niet verbazen als hij deze Giro al meedoet voor winst.
 1. ‘Puntenman’ Peter Sagan, een straffe die hem overtreffen kan: vijf cijfers die tonen dat Slovaak op recordkoers zit
  Giro
  1

  ‘Puntenman’ Peter Sagan, een straffe die hem overtref­fen kan: vijf cijfers die tonen dat Slovaak op record­koers zit

  ‘We will see.’ Tot vervelens toe grijpt Peter Sagan (31) in deze Giro terug naar zijn gebruikelijke dooddoener. Dat doet hij nu al twaalf jaar lang. En effectief: zie… Wat een palmares! Opvallend, los van zijn wereldtitels, klassieke zeges en ritsuccessen in het (grote)rondewerk, is de kleerkast vol kleurige punten­shirts. En daar komt nu ook een paars exemplaar bij. ‘Puntenman’ Sagan in vijf opmerkelijke cijfers.