Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Remco Evenepoel laat Covidvaccin pas na Giro zetten: “Het is té kort dag”

GiroRemco Evenepoel laat zich vóór de start van de Giro (8 mei) niet meer vaccineren tegen corona. Philip Jansen, teamarts van Deceuninck-Quick.Step, houdt rekening met mogelijke bijwerkingen en vindt het in die zin “té kort dag”. De renner blijkt bovendien over antilichamen te beschikken. Evenepoel hoopt de vaccinatie alsnog te kunnen laten uitvoeren ná de Giro, in aanloop naar de Olympische Spelen in Tokio.

13 reacties

 • Rudi Pieters

  1 jaar geleden
  Word opgezocht door de media en opgeklopt laat hem gerust zullen zien wat hij er van terecht brengt
 • ANDRE AERTS

  1 jaar geleden
  Het wordt tijd dat dat ventje eens met uitslagen tevoorschijn komt ipv. met zijn toeters en bellen in de kranten.
 • Rik Bogaert

  1 jaar geleden
  Die jongen slooft zich echt uit! Zo hard zijn best doen om toch maar in de media te komen! Zelfs zonder 1 koers te rijden blijkt hij de allergrootste renner te zijn!
 • Linda D'Haese

  1 jaar geleden
  Het is toch normaal dat hij nog geen vaccin krijgt is nog veel te jong wachten zoals iedereen geen voorrang eerst risico mensen en niet de groot verdieners eerst
 • Gerry Cle

  1 jaar geleden
  Blijkbaar wil Remo vanaf zijn eerste koers er al staan. Het zou me niet verbazen als hij deze Giro al meedoet voor winst.
 1. Uw gids voor de Ronde van Italië: hoe ziet het parcours eruit? Naar welke toppers moeten we uitkijken?
  Giro

  Uw gids voor de Ronde van Italië: hoe ziet het parcours eruit? Naar welke toppers moeten we uitkijken?

  De voorjaarsklassiekers zitten erop, tijd voor de eerste grote ronde van het jaar - de Ronde van Italië. De komende drie weken gaan we in de Laars (en ook een beetje in Hongarije en Slovenië) op zoek naar een opvolger voor Egan Bernal, die er dit jaar na zijn zwaar trainingsongeval niet bij is. Wie zijn dan wel de favorieten? Welke Belgen staan er aan de start? Hoe is het parcours opgebouwd? Op deze pagina komt u alles te weten.