Ploegleider Klaas Lodewyck over opgave Evenepoel: “Jammer, want hij was weer in goeie doen. Er zat opnieuw kracht in de benen”

5 reacties

 • Stef De Landtsheer

  1 jaar geleden
  Laat die jongen toch eerst eens een paar “kermiskoersen” rijden waar hij zijn plan moet leren trekken in het peloton, zonder dat er een ploeg van 7 man rond hem hangt als een menselijk schild. Na een paar van dat soort wedstrijden zal hij wel leren dat je vooraan moet koersen en “vechten” voor uw plaats.
 • Linda De Vreese

  1 jaar geleden
  Allee, volgens zijn ploegleider zou hij nog de Giro kunnen winnen hebben!
 • Eduard Dierckx

  1 jaar geleden
  Wat een ploegleider zeg, beste man, de citroen bij Remco was al uitgeperst voor hij naar de Giro ging, hij was helemaal nog niet klaar en werd gewoon voor de leeuwen geworpen en al de rest is priet-praat en nu heeft deze top renner nog een trauma bij. Knap hoor!
 • Lisette Van Eester

  1 jaar geleden
  Ik zou niet weten waarom Remco niet kan sturen . Alle renners zijn al eens gevallen. .
 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Of hij werd veel en veel te veel opgehemeld... .en staat nu weer met zijn voetjes op de grond
 1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.