De aanrijding en Pieter Serry vandaag.
Volledig scherm
De aanrijding en Pieter Serry vandaag. © Eurosport en VTM nieuws

Pieter Serry kijkt vooruit na aanrijding: “Shit happens, gelukkig ben ik er nog”

GiroNo hard feelings. Pieter Serry (32) is daags na zijn aanrijding door de volgwagen van Team BikeExchange in de zesde rit van de Giro bekomen. Onze landgenoot aanvaardt de excuses en kijkt vooruit: “Shit happens. Gelukkig ben ik er nog.” 

1 reactie

 • Marleen De Corte

  1 maand geleden
  Excuses en verder chapeau daar kan Groenewegen nog veel van leren
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Giro oogst veel hoongelach: van “prutswerk” tot “wat er gebeurt op de Passo Giau blijft op de Passo Giau”
  Giro
  11

  Giro oogst veel hoongelach: van “prutswerk” tot “wat er gebeurt op de Passo Giau blijft op de Passo Giau”

  De koninginnenrit die er geen werd. Omdat ze ingekort werd, maar ook omdat de tv-kijker op Eurosport er wel heel weinig van te zien kreeg. De Italiaanse RAI wijt het aan de extreme weersomstandigheden, op Twitter werd er vooral veel gelachen met de amateuristische live-captatie van de Giro. Niet winnaar Egan Bernal, maar de toeschouwers en de hond die aan de finish stonden te wachten werden de helden van de zestiende Giro-rit. “We krijgen wel mensen op de maan, maar een tv-uitzending in wat regen maken, neen dat lukt niet.” Een bloemlezing.