Remco Evenepoel op de Monte Zoncolan.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel op de Monte Zoncolan. © Photo News

Patrick Lefevere over het dipje van Remco Evenepoel: “Zijn ego heeft een deuk gekregen”

GiroWeg algemeen klassement. De klop die Remco Evenepoel (21) gisteren incasseerde, was fataal. De Giro zal niet eindigen in een roze droom. Patrick Lefevere: “Wat we nu zien, is niet het juiste beeld: dit is de echte Evenepoel niet.”

78 reacties

 • wim rooyakkers

  2 jaar geleden
  Een ronde van België is geen Giro of Tour.en het is goed dat Remco eens met de neus op feiten word gedrukt,word hij alleen maar sterker van.(althans te hopen)
 • Jean Berben

  2 jaar geleden
  Pogacar had geen ploeg zegt men hier,daar ligt dit niet aan,Evenepoel heeft te weinig voorbereiding gehad,maar je kan er niet omheen,de eerste 10 dagen waren ronduit goed,daarna kwam gebrek aan basis boven.WVA antwoordt met de pedalen,dat heeft deze Remco al vaak gedaan.En,hij heeft VOOR deze Giro wel degelijk gezegd,misschien finish ik in een bepaalde rit op 'n uur ofzo,wat intussen gebeurde,tot daar de grootsprakerigheid.Misschien gaven zijn eerste 10 dagen hem een vals beeld v paraatheid.
 • Erik Noerens

  2 jaar geleden
  Wait and see..het is niet het eerste toptalent die het niet kan waarmaken maar heb er toch alle vertrouwen in.
 • Paulus de Mos

  2 jaar geleden
  Ach hij kan nu mooi voor Almeida wat knechtenwerk gaan doen
 • rita boom

  2 jaar geleden
  Hij zal nooit een grote ronde grote ronde winnen met zo’n ploeg daar zijn geen klimmers bij behalve Almaida en hij gaat weg en met Van Sevenant mauri alleen zal t’ook niet gaan.
 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.