Remco Evenepoel op de Monte Zoncolan.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel op de Monte Zoncolan. © Photo News

Patrick Lefevere over het dipje van Remco Evenepoel: “Zijn ego heeft een deuk gekregen”

GiroWeg algemeen klassement. De klop die Remco Evenepoel (21) gisteren incasseerde, was fataal. De Giro zal niet eindigen in een roze droom. Patrick Lefevere: “Wat we nu zien, is niet het juiste beeld: dit is de echte Evenepoel niet.”

78 reacties

 • wim rooyakkers

  1 jaar geleden
  Een ronde van België is geen Giro of Tour.en het is goed dat Remco eens met de neus op feiten word gedrukt,word hij alleen maar sterker van.(althans te hopen)
 • Jean Berben

  1 jaar geleden
  Pogacar had geen ploeg zegt men hier,daar ligt dit niet aan,Evenepoel heeft te weinig voorbereiding gehad,maar je kan er niet omheen,de eerste 10 dagen waren ronduit goed,daarna kwam gebrek aan basis boven.WVA antwoordt met de pedalen,dat heeft deze Remco al vaak gedaan.En,hij heeft VOOR deze Giro wel degelijk gezegd,misschien finish ik in een bepaalde rit op 'n uur ofzo,wat intussen gebeurde,tot daar de grootsprakerigheid.Misschien gaven zijn eerste 10 dagen hem een vals beeld v paraatheid.
 • Erik Noerens

  1 jaar geleden
  Wait and see..het is niet het eerste toptalent die het niet kan waarmaken maar heb er toch alle vertrouwen in.
 • Paulus de Mos

  1 jaar geleden
  Ach hij kan nu mooi voor Almeida wat knechtenwerk gaan doen
 • rita boom

  1 jaar geleden
  Hij zal nooit een grote ronde grote ronde winnen met zo’n ploeg daar zijn geen klimmers bij behalve Almaida en hij gaat weg en met Van Sevenant mauri alleen zal t’ook niet gaan.
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.