Remco Evenepoel.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel. © AP

Onze chef wielrennen ziet dat Evenepoels manco nogmaals wordt blootgelegd: “Kan Remco een grote ronde winnen? Het antwoord vandaag is neen”

GiroOnze chef wielrennen zag dat Remco Evenepoel, die uit de Giro stapte, tijd en ruimte had om de crash te ontwijken. Toch viel hij... En zo wordt zijn manco nogmaals in de verf gezet. “Ze zeggen dat Remco een grote ronde kan winnen. Maar niet als hij niet snel de skills, de basisvaardigheden van het wielrennen, onder de knie krijgt.” Dus moet Patrick Lefevere met hem terug naar de tekentafel. Hij kent het probleem en denkt ook de oplossing te kennen.

6 reacties

 • Francois Rediger

  5 maanden geleden
  In drie keer , nu niet ,dan niet, en nooit . Stiel kennis is de basis . Overgeslagen dingen in het leven,kan men bijschaven. Maar nooit inhalen. Wens hem alle geluk toe in het leven. Maar zijn beperkingen zullen altijd aanwezig zijn.
 • bernard vermeulen

  5 maanden geleden
  Hij is nog jong, mocht hij al een beetje minder noten op zijn zang hebben dat zou hem een heel stuk voorruit brengen. Trouwens ik ben Belg en voor de Belgen ook al gunnen die mekaar niet veel, steek Remco in een ander ploeg en leer hem werken voor Belgen en hij krijgt meerdere kansen, maar nu is hij een slaafje voor de bekende France renner en hij heeft het zelf niet door, hij wordt getraind om de boel in gang te steken in dienst en mist de sprint training en samenwerking en koers inzicht.
 • van Dessel Wim

  1 jaar geleden
  Werk aan de winkel, niet meer, niet minder ...
 • Miel Marie

  1 jaar geleden
  Als je niet arendsvlug kan dalen, kan je geen ronde winnen.
 • werner eeman

  1 jaar geleden
  Volgens mij is er geen gebrek aan stuurvaardigheid en was de val vooral te wijten aan het feit dat het zo lang geleden was dat Remco nog in een grote groep had gefietst. In San Sebastian daalde hij zo snel en behendig als de achtervolgers... maar was hij alleen. In plaats van hem in de Giro dadelijk voor de leeuwen te gooien, had hij misschien als voorbereiding beter een kleine ronde gereden (Ronde van Romandië).
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Wie is Jai Hindley, de grijze muis die als alternatief voor Remco Evenepoel gehaald werd en nu de Giro wint?
  PREMIUM
  Giro
  5

  Wie is Jai Hindley, de grijze muis die als alterna­tief voor Remco Evenepoel gehaald werd en nu de Giro wint?

  Net als in 2020 pakte Jai Hindley (26) de roze leiderstrui in de laatste bergrit. Toen verspeelde hij de eindzege nog in de slottijdrit, dit jaar won de Australiër de Giro wel. “Na die ontgoocheling van twee jaar geleden had ik nooit gedacht het roze nog eens te kunnen dragen.” Kennismaking met een ogenschijnlijk grijze muis, die als alternatief voor Remco Evenepoel werd binnengehaald bij BORA-hansgrohe.