Ontketende Bernal zet Giro helemaal naar zijn hand en is in onthoofde en uitgeregende koninginnenrit klasse beter dan de rest

GiroEgan Bernal heeft de Ronde van Italië met een straf nummertje nog wat meer naar zijn hand gezet. De Colombiaan reed ontketend naar de etappezege in een onthoofde koninginnenrit. Remco Evenepoel verloor met een 58ste plaats meer dan 24 minuten en moet een top tien-notering in het klassement helemaal vergeten.

38 reacties

 • Diego Pepre

  4 maanden geleden
  Deze Bernal moet niet onderdoen voor Pogie. Alleen is hij altijd in het nadeel bij tijdritten. Hopelijk blijft hij nog lang rijden maar met zijn rug ben ik er toch wat bang voor. Ook Foss rijdt mooie giro en is aan het groeien. Toch ook een talent dat aan het komen is. Won ook Tour de l’avenir.
 • frans ornelis

  4 maanden geleden
  dar bernal veruit de beste is dat staat buiten kijf maar toen zijn ploeg de kloof met de kopgroep niet kon dichten kreeg hij volop de hulp van ef education wat wilden die bereiken hun kopman carthy werd onmiddelijk door berdal gelost bij wat hoort wat zeker
 • Frans Vandermaelen

  4 maanden geleden
  Een les in bescheidenheid voor sommigen. Merckx kan op zijn twee oren slapen.
 • marc werbrouck

  4 maanden geleden
  Het is vooral de pers die Remco over het paard tilde. Het enige wat mij tot nu toe aan het denken zette: durft Remco eigenlijk nog dalen zonder schrik. Patrick zou beter verder werken met klassieke renners. Niet ronderenners.
 • j hendrickx

  4 maanden geleden
  Proficiat De beste winnen altijd
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).