Ontketende Bernal zet Giro helemaal naar zijn hand en is in onthoofde en uitgeregende koninginnenrit klasse beter dan de rest

GiroEgan Bernal heeft de Ronde van Italië met een straf nummertje nog wat meer naar zijn hand gezet. De Colombiaan reed ontketend naar de etappezege in een onthoofde koninginnenrit. Remco Evenepoel verloor met een 58ste plaats meer dan 24 minuten en moet een top tien-notering in het klassement helemaal vergeten.

38 reacties

 • Diego Pepre

  1 jaar geleden
  Deze Bernal moet niet onderdoen voor Pogie. Alleen is hij altijd in het nadeel bij tijdritten. Hopelijk blijft hij nog lang rijden maar met zijn rug ben ik er toch wat bang voor. Ook Foss rijdt mooie giro en is aan het groeien. Toch ook een talent dat aan het komen is. Won ook Tour de l’avenir.
 • frans ornelis

  1 jaar geleden
  dar bernal veruit de beste is dat staat buiten kijf maar toen zijn ploeg de kloof met de kopgroep niet kon dichten kreeg hij volop de hulp van ef education wat wilden die bereiken hun kopman carthy werd onmiddelijk door berdal gelost bij wat hoort wat zeker
 • Frans Vandermaelen

  1 jaar geleden
  Een les in bescheidenheid voor sommigen. Merckx kan op zijn twee oren slapen.
 • Marc Werbrouck

  1 jaar geleden
  Het is vooral de pers die Remco over het paard tilde. Het enige wat mij tot nu toe aan het denken zette: durft Remco eigenlijk nog dalen zonder schrik. Patrick zou beter verder werken met klassieke renners. Niet ronderenners.
 • j hendrickx

  1 jaar geleden
  Proficiat De beste winnen altijd
 1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.