Nieuwe beelden tonen impact van crash waarbij Landa sleutelbeen brak, Spanjaard morgen al onder het mes

GiroWat een simpele overgangsrit moest worden, werd voor Mikel Landa en Pavel Sivakov de hel. Remco Evenepoel zag met de klap twee belangrijke concurrenten voor het klassement uitvallen. Sivakov is de superluitenant van topfavoriet Bernal. Landa was hier “om de Giro te winnen”, maar wordt morgen plots geopereerd. Achteraf kwam er op sociale media veel kritiek richting de organisatie vanwege de gevaarlijke finale.

9 reacties

 • Walter Goossens

  1 maand geleden
  En begin aan rotondes ook allemaal langs de zelfde kant te nemen. Laatste km zoveel mogelijk rechte baan en breed genoeg. En minder motoren die hinderen. Het is een wielerwedstrijd.
 • johan willaert

  1 maand geleden
  Waar zit de UCI en hun veiligheid... Bende profiteurs zijn het
 • Harry Vandewalle

  1 maand geleden
  Als die seingever gewoon achter het stootkussen staat met zijn uitstekende zwaaiende vlag en fluit gebeurt er niets ... je moet gek zijn om daar te staan voor het stootkussen... stom
 • Luc Vertaelen

  1 maand geleden
  onverantwoorde finale , als ze het konnen zouden ze een finale zonder renners enkel met spelconsole willen, media is belangrijkste oorzaak sensatie zoekers
 • Rik Cappelle

  1 maand geleden
  Wat deed men daar bij DQS in de gevaarlijke finale steeds achteraan het peloton ? Dat was toch ook Iljo zijn beste ingeving niet op dat moment. Daar zoek je toch de problemen op ?