Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Michel Wuyts stelt zich vragen bij anti-covidbeleid van Soudal-Quick.Step: “Dat vergt detailzucht van het management. Bij Ineos hebben ze die”

De Giro van 2023 heeft tot nu toe nog niet gebracht wat ervan verwacht werd. Dat vindt ook onze columnist Michel Wuyts, die stelt dat “alleen Evenepoel deze ronde van regen, angst en middelmaat meer glans gegeven had”. Sterker nog: “Evenepoel had deze Giro gewonnen.”

12 reacties

 • Jan Van Bavel

  2 weken geleden
  Roglic kan beter thuis blijven, in deze Giro heeft hij niks gedaan!
 • Walter Nerinckx

  2 weken geleden
  Roglic zal nooit nog een grote ronde winnen durft niet aanvallen de ploeg moet alles doen voor hem de profiteur.
 • Kim Jaspers

  2 weken geleden
  Remco had deze Giro vrijwel zeker gewonnen als je ziet op welke manier ze rijden. Echter geen afbreuk bij winst voor Roglic of Thomas.
 • Walter De Vuyst

  2 weken geleden
  Het corona-spook teisterde de Giro , toch mag men geen afbreuk doen aan de toekomstige winnaar , wie dat ook moge zijn . Jammer voor Remco , maar de prestatie van Thomas op zijn zevenendertigste mag er ook zijn .
 • Lore Janssen

  2 weken geleden
  Thomas mag inderdaad zelf eens wat initiatief nemen. Evenepoel had zeker kunnen winnen, maar het was wellicht ook niet met een schoonheidsprijs geweest, maar eerder met bergop proberen volgen en hopen dat de genomen winst in de tijdritten voldoende was.