Bramati met water voor Evenepoel in de Argentijnse Ronde van San Juan vorig jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Bramati met water voor Evenepoel in de Argentijnse Ronde van San Juan vorig jaar. © Getty Images

Met de steun van een minileger naar roze in Milaan? Dit is ‘Team Remco’, naast 7 ploegmaats 27 personen in omkadering

GiroJe ziet de renner. Denkt er zijn ploegmaats bij. À la limite ook de ploegleiders. Maar in werkelijkheid staat een team dat deelneemt aan een grote ronde gelijk aan een 'minilegertje'. Zo ook het Deceuninck-Quick.Step van Remco Evenepoel in de Giro. Inclusief al zijn close contacts en vertrouwelingen. Maak kennis met ‘Team Remco’, een crew van liefst 35 mensen die jagen op roze in Milaan.

2 reacties

 • marc werbrouck

  1 maand geleden
  Nu neemt Lefevere wel zeer grote risico's. Hij was absoluut de beste in het kiezen van renners voor de grote klassiekers. Nu omschakelen naar ronderenners is moeilijker.
 • Patrick De Maeyer

  1 maand geleden
  Fantastisch team en het is Belgisch trots dat wij zo'n team hebben hier in België
 1. Vervaeke toont zich opnieuw, Caruso klimt het best en Bernal en ijzersterke ploeg beperken schade: bekijk hier de hoogtepunten van rit 20 in de Giro
  Play
  Giro
  1

  Vervaeke toont zich opnieuw, Caruso klimt het best en Bernal en ijzerster­ke ploeg beperken schade: bekijk hier de hoogtepun­ten van rit 20 in de Giro

  Voorlaatste rit in de Giro vandaag. In de loodzware etappe tussen Verbania en Alpe Motta volgde alweer heel wat klimwerk. Onze landgenoot Louis Vervaeke toonde zich onderweg opnieuw, de dagzege was voor Damiano Caruso, maar roze trui Egan Bernal kon de schade opnieuw beperken. Zeker ook dankzij een indrukwekkende ploegmakker, Daniel Martinez. Hieronder kunt u de sleutelmomenten van de rit nog eens herbeleven: