Lefevere over zaak Jakobsen-Groenewegen: “Fabio heeft geen excuses gehoord, wel dat het ‘een valpartij was zoals er nog gebeuren in koers’”

GIROPatrick Lefevere blikt als een tevreden man terug op de openingstijdrit in de Giro. De sterke man van Deceuninck-Quick.Step had het bij de start van de tweede rit over de “coole” Remco Evenepoel en de zaak Jakobsen-Groenewegen. “Fabio wou Groenewegen in de ogen kijken en excuses horen.”

14 reacties

 • Ludwig De Witte-Steen

  1 maand geleden
  Waarom ware die advocaten erbij? Waauw, dat moet echt een spontaan gesprek geweest zijn!
 • Dave Florizone

  1 maand geleden
  Nederlandse arrogantie, Lefevere is blijkbaar gefrustreerd dat hij noch Wout noch Mathieu in zijn ploeg kon krijgen.
 • monique bolen

  1 maand geleden
  Olie op het vuur gieten dat kan hij goed, stop daar toch mee.
 • John Dupont

  1 maand geleden
  Als dit een wieler ongeval is of was dan liggen de Alpen in België. Toch niet te geloven dat er nog zoveel bijziendheid is in België. Of het moet een Nederlander zijn dan was het te begrijpen
 • eric reynebeau

  1 maand geleden
  Patrick heeft gelijk. Dit was geen normaal wielerongeval. Groenewegen gaat van zijn lijn en als hij voelt dat Fabio gaat passeren zet hij zijn elleboog goed wetende dat ze langs de omheining spurten en Fabio in het decor gaat gaan. Dit was de derde maal de voorbije jaren dat hij zoiets flikte gelukkig niet telkens met zulke zware gevolgen. Moest levenslang geschorst geweest zijn.