Evenepoel/TSeete
Volledig scherm
PREMIUM
Evenepoel/TSeete © La Presse

Kennismaking met Colle San Giacomo, waar Roger De Vlaeminck 44 jaar geleden won in Tirreno-Adriatico: “Ik verwacht Remco, hij moet mee met Bernal en co”

GiroDriesterrenrit in de Giro vandaag en volgens ‘De Dikke Garibaldi’, het officiële wedstrijdroadbook, betekent dat per definitie: lastig. De finish ligt boven op Colle San Giacomo, waar Roger De Vlaeminck in 1977 won in Tirreno-Adriatico. “Ik hoop op strijd. Mét Evenepoel nu.”

3 reacties

 • frankie bressinck

  1 maand geleden
  Niet vergeten dat Roger ZES keer de Tirreno heeft gewonnen!!
 • Herman De Gent

  1 maand geleden
  Het zou heel straf zijn mocht Remco vandaag mee duelleren met de Bernal en co
 • Bruno Vermeire

  1 maand geleden
  Ik ben niet akkoord dat Remco vandaag mee moet met de allerbeste, Remco is aan zijn vierde ernstig rit in een ronde vandaag. De prijzen worden op de laatste dag van de ronde uitgedeeld en als het iets minder is, het zij zo !!
 1. Giro Di Remco #21. “Deze rit moet Evenepoel in principe beter liggen dan de steile Zoncolan”
  Play
  Giro
  1

  Giro Di Remco #21. “Deze rit moet Evenepoel in principe beter liggen dan de steile Zoncolan”

  Klimmen, klimmen en nog eens klimmen. Het Giro-peloton stond met de Dolomietentocht van Sacile naar Cortina d’Ampezzo normaal gezien voor dé koninginnenrit in deze Ronde van Italië, maar het noodweer besliste er anders over. In Giro Di Remco blikken we vooruit naar wat nog steeds een zware beproeving voor Evenepoel en co wordt. We genieten ook nog even na van de ritzege van Victor Campenaerts gisteren.