Dylan Groenewegen.
Volledig scherm
Dylan Groenewegen. © AFP

Jumbo-Visma neemt Groenewegen mee naar de Giro: “Hopen dat iedereen hem een kans geeft”

WielrennenDylan Groenewegen staat op 8 mei aan de start van de Ronde van Italië. Dat maakte z'n ploeg Jumbo-Visma zonet bekend. Voor de Nederlandse sprinter wordt het z'n eerste wedstrijd sinds het ongeval met Fabio Jakobsen in de Ronde van Polen.

13 reacties

 • Walter De Vuyst

  2 jaar geleden
  Wat Groenewegen deed was fout en de bijbehorende straf was dan ook zwaar . Terecht ! Maar ook Lefevere ging in de fout door reeds vooraf het proces van Groenewegen te maken . Dit zielig mannetje zou beter zijn mond houden in plaats van olie op het vuur te gooien . Jacobsen en Groenewegen , beiden wens ik een veilig wielerjaar .
 • Johan Verstockt

  2 jaar geleden
  Groot talent mag niet verloren gaan, hou het nu wel netjes en fair. Iedereen verdient een 2e kans. Hopelijk kunnen we genieten van je kwaliteit in de spurt.
 • John Dupont

  2 jaar geleden
  Tot mijn spijt vind ik niet dat Groenewegen nog thuis hoort in het peloton. Wie de beelden terug ziet en eerlijk wil zijn ziet ook wel dat het niet bij één kamikazeactie bleef. Twee maal is er heel ver over. Een brug te ver.
 • Charles Decaluwe

  2 jaar geleden
  Geweldig Dylan. Goed jou straks weer in het peloton te zien.
 • PAUL VAN LOOY

  2 jaar geleden
  Mooi ! Hopelijk heeft Groenewegen zijn les vanbuiten geleerd. Nog meer hoop ik dat het met Fabio helemaal goed komt en dat hij vlug een koets wint !!