Johan De Muynck.
Volledig scherm
Johan De Muynck. © Photo News

Johan De Muynck: “Pas op de Zoncolan zal het heel duidelijk worden waar Evenepoel op kan mikken”

GiroJohan De Muynck (72), de laatste Belgische Girowinnaar - niet de slager uit Schepdaal -, vond Evenepoel prima bergop gisteren in de Ronde van Italië. “Als Remco nú goed recupereert…”

6 reacties

 • Antoine Vermeulen

  1 maand geleden
  Als 'Muynck' het zegt zal 't wel waar zijn. Een van de sluwste en ondergewaardeerde renners uit het peloton destijds .
 • Patrick Brusseel

  1 maand geleden
  De media legt de druk te hoog. Idem met Van Aert en Vanderpoel. Zelfs Gent Wevelgem en de Amstel winnen (om maar die te noemen) in niet genoeg meer.
 • Jan Claes

  1 maand geleden
  Waar ze hier in België vaak aan voorbij gaan is dat Quickstep ook absoluut geen ploeg heeft om een ronde te rijden. Jumbo en Ineos kunnen perfect een ploeg opbouwen rond 1 renner die dan de hele ronde beschermd wordt en piekt op het perfecte moment. Bij Quickstep hebben ze dat niet, ze willen zowel zo veel mogelijk ritten winnen als het eindklassement, dat kan niet. Remco moet zich verstoppen en pas pieken op het juiste moment, veel dagoverwinningen EN de ronde winnen, dat kan gewoon niet meer.
 • Gaston Batsleer

  1 maand geleden
  Inderdaad, Dhr De Muynck weet waarover hij spreekt. Diverse rondes gereden en weten welk gevaar om elke hoek ligt (fysiek, mentaal, mechanisch, ...). Remco heeft zeker het potentieel. Niet te ver vooruit kijken. Dag na dag situatie herevalueren. "Stay in the moment Remco". Je zit in een super professioneel team dat je goed begeleidt.
 • Dany Corremans

  1 maand geleden
  Eindelijk iemand met een nuchtere kijk op dit hele opgeblazen gedoe rond de heer Evenpoel . Deze atleet heeft nog tijd genoeg om knappe prestaties neer te zetten .