Giro di Remco #5. Energie sparen voor Remco Evenepoel in verraderlijke finale

GiroVerraderlijke finale in de Giro vandaag. Met enkele heuveltjes in het slot van de etappe wordt het voor de sprinters een uitdaging om te overleven. Ewan en Sagan lijken de te kloppen mannen, of kan een sterke Merlier opnieuw zegevieren? En wat met Remco Evenepoel? Tenzij hij zoals gisteren de kans krijgt om onderweg bonificatieseconden te pakken, lijkt het voor hem vooral zaak te zijn om energie te sparen.

5 reacties

 • Rik Cappelle

  1 maand geleden
  Kunt ge niet lezen misschien Deborggraeve ? 2 Bladzijden over de entourage en de overwinning van Tim. Of is het nog te weinig ?
 • jos dedecker

  1 maand geleden
  Waarom niet wat meer artikels over de winnaar van gisteren? Ik vind 9 artikels per dag over Remco lichte overkill
 • Kim Jaspers

  1 maand geleden
  Merlier gisteren sterk gewonnen en uitgebreid over gepraat en dergelijke.. dus ja er wordt wel degelijk ook over andere Belgische renners gesproken.
 • Danny Buyse

  1 maand geleden
  Dat gezaag over Remco begint ook afgezaagd (d) te worden. Hij is nu eenmaal een super klasbak en er zijn nog andere sporten wie daar niet kan meeleven. Ook andere renners staan of stonden veel in de belangstelling zoals Wout Van Aert om als voorbeeld te geven.
 • Johan Deborggraeve

  1 maand geleden
  Er zijn meer belgische renners altijd maar remco begint afgezaagt te worden
 1. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.
 2. Giro Di Remco #21. “Deze rit moet Evenepoel in principe beter liggen dan de steile Zoncolan”
  Play
  Giro
  1

  Giro Di Remco #21. “Deze rit moet Evenepoel in principe beter liggen dan de steile Zoncolan”

  Klimmen, klimmen en nog eens klimmen. Het Giro-peloton stond met de Dolomietentocht van Sacile naar Cortina d’Ampezzo normaal gezien voor dé koninginnenrit in deze Ronde van Italië, maar het noodweer besliste er anders over. In Giro Di Remco blikken we vooruit naar wat nog steeds een zware beproeving voor Evenepoel en co wordt. We genieten ook nog even na van de ritzege van Victor Campenaerts gisteren.