Giro Di Remco #25. Johan Museeuw: "Evenepoel kan gaan crossen of op piste rijden, maar sturen zal altijd minpunt blijven”

GiroDe laatste Giro Di Remco. Evenepoel kwam gisteren ten val en stapte uit de Ronde van Italië. “Ik vrees dat dalen altijd zijn minpunt zal blijven”, aldus Johan Museeuw.

3 reacties

 • Linda D'Haese

  1 jaar geleden
  Ik vrees dat Johan gelijk heeft je moet op heel jonge leeftijd dit aanleren en daar Remco ook bijna nooit in een peloton heeft gereden zal dit een probleem kunnen worden
 • Peter Allaerts

  1 jaar geleden
  Thibaut Pinot was ook een angsthaas in afdalingen en kon dit voor geen meter. Hij heeft op een gegeven moment ook bijschaaflessen gekregen door mensen uit de gemotoriseerde snelheidssporten en dergelijke. Het is geen krak geworden maar hij is wel enorm veel beter geworden. Remco is enorm leergierig en ambitieus dus zie ik niet in waarom hij zijn niveau niet kan optrekken naar een hoogte waar ze hem er niet meer gaan afrijden. Hij moet niet kunnen wegrijden alleen kunnen volgen.
 • André Christiaens

  1 jaar geleden
  Mister Roger had dit al gezegd Johan, wie kon Roger evenaren in elk onderdeel, weg-cross en piste, dat was zijn broer Eric, dat Roger eens zegt hoe vele malen hij gevallen is tijdens zijn renners loopbaan, ik denk dat je aan geen 3 maal komt. Een ronde wedstrijd kan je alleen in België winnen, hier zijn geen afdalingen zoals Frankrijk -Spanje en Italië en kan je dat niet dalen win je nooit. Van Impe kon klimmen en dalen en won de ronde.
 1. Wie is Jai Hindley, de grijze muis die als alternatief voor Remco Evenepoel gehaald werd en nu de Giro wint?
  PREMIUM
  Giro
  5

  Wie is Jai Hindley, de grijze muis die als alterna­tief voor Remco Evenepoel gehaald werd en nu de Giro wint?

  Net als in 2020 pakte Jai Hindley (26) de roze leiderstrui in de laatste bergrit. Toen verspeelde hij de eindzege nog in de slottijdrit, dit jaar won de Australiër de Giro wel. “Na die ontgoocheling van twee jaar geleden had ik nooit gedacht het roze nog eens te kunnen dragen.” Kennismaking met een ogenschijnlijk grijze muis, die als alternatief voor Remco Evenepoel werd binnengehaald bij BORA-hansgrohe.