Giro Di Remco #23. Onze man in Italië: “Afwachten hoe Evenepoel de rustdag verteerd heeft”

GiroHet gaat snel in de Ronde van Italië, want we zijn intussen al bij de 17de etappe aanbeland. Op het menu staat opnieuw een bergrit, met in de finale twee beklimmingen van eerste categorie. De aankomstlijn ligt getrokken bovenop Sega di Ala, een loodzware slotklim van 11,5 kilometer aan een gemiddeld stijgingspercentage van 9,6%. Onze man in Italië, Maxim Goethals, blikt in de 23ste aflevering van Giro Di Remco vooruit op de etappe.

4 reacties

 • Diego Pepre

  2 jaar geleden
  Er zijn er velen die vergelijken met Pogacar en Bernal. Dat die ook leeftijd Remco hadden en al grote ronde wonnen. Dit zijn uitzonderlijke talenten en men begint dit als het nieuwe normaal te beschouwen. Valverde was 39 toen hij in 2019 als tweede voor Pogie eindigde in vuelta. Dit even om andere extremen op te sommen en duidelijk te maken dat Remco nog zeer veel tijd heeft om een ronde te winnen. Palmaressen moeten vergeleken worden Fin de carrière en niet aan het begin. Mooie rit vandaag.
 • Michel Dierickx

  2 jaar geleden
  Alles op de afsluitende tijdrit zetten !! Vergeet niet dat de eerste korte tijdrit niet goed was . Resultaat : geen ritoverwinning en geen roze trui. De zoveelste foutieve grote ronde inschatting van Lefevere Maar voor hem is het geld binnen en daar is het Lefevere om te doen.
 • Marika Peeters

  2 jaar geleden
  Deze Goethals probeert de meubelen te redden voor Remco , want nu geeft hij aan dat Remco vandaag wel eens zou kunnen uithalen in een vroege vlucht ? of alles op zijn tijdrit te zetten ? Waarom is het zo moeilijk aanvaarden dat Remco dit uberhaupt niet kan of zich in spaarmodus niet moe wilt maken ? zou dit zijn Giro nog glans geven ? neen hoor , alleen de roze trui telt .
 • Jan Van Rompaey

  2 jaar geleden
  Geen woorden maar daden. Hoe presteert hij in de komende tijdrit ?
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. KIJK. Ploegmaat Evenepoel ziet af in wiel van de wereldkampioen: “Dit moest een rustige rit worden”
  3

  KIJK. Ploegmaat Evenepoel ziet af in wiel van de wereldkam­pi­oen: “Dit moest een rustige rit worden”

  Geen Parijs-Nice of Tirreno-Adriatico voor Remco Evenepoel, wel opnieuw een Spaanse stage op en rond de Teide ter voorbereiding van de Giro. Dat zal Fausto Masnada geweten hebben. De Italiaanse ploegmaat van de wereldkampioen bij Soudal Quick-Step postte op zijn Instagram een beeld van wat gisteren een “rustige training” beloofde te worden. Alleen maar om op een volgend shot te zien hoe zijn snelheidsmeter tegen 66 km/u aanschurkt. Dat belooft voor Catalonië. Evenepoel schreef dit seizoen al de UAE Tour op zijn naam. In de Ronde van San Juan werd hij zevende.