Giro Di Remco #22. Vanthourenhout: “Hopelijk plukt Remco straks vruchten van deze Giro”

Giro Di RemcoNa een onthoofde en opnieuw uitgeregende koninginnenrit moet Remco Evenepoel de klassementsambities definitief opbergen. Nadat hij op meer dan 24 minuten van Bernal verkleumd binnenreed, staat hij op plaats negentien. Voor Sven Vanthourenhout geen echte verrassing, al hoopt de bondscoach in ‘Giro Di Remco’ dat zijn poulain straks de vruchten kan plukken van deze zware Ronde van Italië om straks te schitteren op de Olympische Spelen en het WK.

10 reacties

 • paul koudijs

  1 jaar geleden
  Als je zoals RE twee weken alleen maar hebt kunnen volgen en er uiteindelijk een paar keer flink wordt afgereden ben je gewoon niet klaar voor zo'n zware ronde. Knallen in de tijdrit? Dream on. De tijdrit wordt gewonnen door het beest Ganna.
 • Patrick Vandeputte

  1 jaar geleden
  De dromen werden vooral geschapen door de (veel te) enthousiaste media. Degenen die wijzen op Pogacar en Bernal vergeten blijkbaar dat die geen doodsmak gemaakt hebben. Een val die voor velen het einde van hun carrière zou geweest zijn. Het is al een wonder dat Evenepoel al terug op dit niveau staat.
 • Bernd Vaes

  1 jaar geleden
  Remco zal niet schitteren in de O.S. Ook niet op het WK. Zijn lichaam is onvoldoende van de val gerecupereerd. Dat is toch duidelijk geworden. Pas in 2022 zullen we de oude Remco kunnen zien tekeer gaan.
 • Peter Nols

  1 jaar geleden
  Hij zou beter Campenaerts meepakken, Evenepoel is al goed op papier, maar op asfalt gaat het niet meer lukken.
 • Marc vermeiren

  1 jaar geleden
  Gewoon stoppen nu..als zelfbescherming . Is geen schande .Steengoede renner, maar nog veel bokes te gaan. Nu forceren heeft totaal geen zin en hopen op succes is jezelf wat wijsmaken. Stoppen en voorbereiden op volgende doelen , die best niet te vroeg komen. Denk ook niet dat zijn lichaamsbouw dat van rondrenner is of wordt.