Giro Di Remco #20. Welke opties zijn er nog voor Evenepoel in de slotweek van de Giro?

Giro Di RemcoHet Giro-peloton trekt zich vandaag alweer op gang in Grado, na de loodzware bergrit van gisteren. Remco Evenepoel verloor op de Monte Zoncolan anderhalve minuut op rozetruidrager Egan Bernal, maar staat wel nog in de top-10. Vandaag moet er een pak minder geklommen worden, maar morgen volgt de koninginnenrit. ‘t Wordt dus nog loodzwaar.

24 reacties

 • Jeff Pastoors

  2 maanden geleden
  Dat de media, waaronder sporza Remco iets minder tot in de hemel prijzen vanaf dag 1.
 • Ludwig Janssens

  2 maanden geleden
  Zoals ik reeds veel eerder zei. Zal nog heel veel bokes moeten eten om in één of andere grote ronde mee te spelen. En misschien ietwat bescheidener zijn in uitspraken. Ik zeg altijd, verwar een grote mond niet met een groot verstand. Voorbeelden genoeg denk ik, zeker in belgistan.
 • Paulp Goris

  2 maanden geleden
  Na 9 maanden niet fietsen kan men geen ronde winnen hoor, pers verwacht te veel. Zijn tijd komt noch dat hij op volle sterkte kan starten en dan moet je eerst oordelen
 • Ludo Tobben

  2 maanden geleden
  Hij had beter in kortere rittenkoersen wedstrijdritme opgedaan. Ik hoop dat hij zijn lichaam nu niet zit te forceren.
 • Peter Van Mol

  2 maanden geleden
  Starten in de Giro was een zuivere financiële kwestie. Dauphiné, Rv Zwitserlend, stage, Tokio was veel verstandiger geweest.
 1. ‘Puntenman’ Peter Sagan, een straffe die hem overtreffen kan: vijf cijfers die tonen dat Slovaak op recordkoers zit
  Giro
  1

  ‘Puntenman’ Peter Sagan, een straffe die hem overtref­fen kan: vijf cijfers die tonen dat Slovaak op record­koers zit

  ‘We will see.’ Tot vervelens toe grijpt Peter Sagan (31) in deze Giro terug naar zijn gebruikelijke dooddoener. Dat doet hij nu al twaalf jaar lang. En effectief: zie… Wat een palmares! Opvallend, los van zijn wereldtitels, klassieke zeges en ritsuccessen in het (grote)rondewerk, is de kleerkast vol kleurige punten­shirts. En daar komt nu ook een paars exemplaar bij. ‘Puntenman’ Sagan in vijf opmerkelijke cijfers.