Giro Di Remco #2. Hoogdag voor Evenepoel, die langverwachte rentree viert in korte openingstijdrit: “We mogen Remco bij favorieten plaatsen”

GiroDit is de dag waar Remco Evenepoel de voorbije maanden reikhalzend naar heeft uitgekeken. Hij maakt vandaag zijn rentree in de eerste etappe van de Ronde van Italië. Er wacht de renners een korte tijdrit van 8,6 kilometer, een parcours dat Evenepoel moet liggen. Pakt hij vandaag meteen de zege en het roze? In de tweede aflevering van de ‘Giro Di Remco’ blikt Jonas Decleer samen met onze reporter in Italië Maxim Goethals vooruit. 

6 reacties

 • Kim Jaspers

  2 maanden geleden
  Heeft al meer bewezen dan u mr. Verborgt. 14 profzeges op zijn 20 jaar.
 • Lodewijk Verborgt

  2 maanden geleden
  Stop met dat ventje de hemel in te prijzen voor hij iets bewezen heeft. Bij de start van de tijdrit moet je een verhoogje afrijden. Misschien valt hij want dalen is niet zijn sterkste punt. Dat heeft hij al bewezen.
 • Gino Denil

  2 maanden geleden
  Het zal wel mee vallen voor hem. Zo juist gelezen dat in het rood gaan goedkoper wordt.
 • PHILIPPUS DE GEEST

  2 maanden geleden
  Maakt die jongen niet zot , straks gaat ten onder aan de stress .
 • LUC VAN DER VEKEN

  2 maanden geleden
  Ik zou de kranten eens aanraden om over Evenepoel te schrijven NA de laatste rit in de Giro. Het is nu reeds precies of da gastje blijkt onoverwinnelijk te zijn. ""Met den hoop doet men een varken dood""! Dat is een spreekwoord hé.