Giro Di Remco #12. Evenepoel doet vandaag gooi naar roze trui in zware bergrit met aankomst op grindpad: “We krijgen spektakel”

GiroStevige bergrit vandaag in de Giro, met vier gecatalogiseerde beklimmingen en een aankomst op een steile grindweg. En dus is het opnieuw reikhalzend uitkijken naar Remco Evenepoel. Als tweede in de stand op amper 11 seconden van leider Attila Valter ligt onze landgenoot in polepositie om het roze straks over te nemen. In de twaalfde aflevering van ‘Giro Di Remco’ blikt Jonas Decleer vooruit met onze man ter plaatse Maxim Goethals.

8 reacties

 • Peter van Opstal

  1 maand geleden
  Dat hij ( Remco ) eerst is met zijn eigen eens bezig houdt , het laatste stuk, de grind weg is voor mijn geen probleem, je ziet wel.
 • Nico Lietaert

  1 maand geleden
  Lefevere zal hem wel beschermen met West-Vlaamse nuchterheid.
 • Peter D'Hanis

  1 maand geleden
  Elke dag wordt beweerd dat hij de roze trui gaat nemen. Ik denk het niet. Geen roze, geen ritwinst. Hoe komt die er ook bij om na bijna een jaar niet gekoerst te hebben, ineens aan een grote ronde te beginnen. Waanzin.
 • TONY VAN GORP

  1 maand geleden
  Remco heeft alleen bandendruk nodig.
 • freddy thevissen

  1 maand geleden
  jaren heb ik op een Remco gewacht. Hij is nog jong. Laat ons nog 2 jaar geduld hebben en de verwachtingen temperen. Laat hem groeien en er staan ons dan mooie tijden te wachten