Een eerbetoon aan Wouter Weylandt tijdens de Giro.
Volledig scherm
Een eerbetoon aan Wouter Weylandt tijdens de Giro. © RV

Giro 2022 trekt over klim waar Wouter Weylandt in 2011 het leven liet

Ronde van ItaliëDe organisatie van de Ronde van Italië heeft opnieuw zes etappes van de komende editie bekendgemaakt aan het grote publiek. Het gaat om overgangsetappes, geschikt voor zogenaamde ‘baroudeurs’. Het peloton trekt onder meer over de Passo del Bocco. In de afdaling van die klim maakte Wouter Weylandt in 2011 zijn fatale valpartij.

0 reacties

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.