“F*ck”: geëmotioneerde Evenepoel blij maar ook misnoegd omdat hij twee dagen op rij naar dopingcontrole moet

GiroEen blije maar ook ontstemde Remco Evenepoel na de openingstijdrit van de Giro. Gelukkig met zijn zevende plaats, maar ook kwaad omdat het de tweede dag op rij was dat hij naar de dopingcontrole moest. “Two days in a row. Fuck”, klonk het meteen na de finish. Ook op weg naar de controle zelf vlogen er nog enkele vloeken in het rond.

31 reacties

 • Germain De Block

  1 maand geleden
  Iemand die niks te verbergen heeft maalt daar niet om.
 • André Schaeck

  1 maand geleden
  Ik vindt ook dat Remco een zeer goed renner is maar als ik de krant lees dan lijkt het er op dat België opeens maar één wielrenner meer heeft. Heef die andere Belgische renners ook eens een pluim.
 • Jan Van Rompaey

  1 maand geleden
  Zeer goede prestatie ! Het gaat nu dagelijks verbeteren.
 • Rudi Pieters

  1 maand geleden
  Als je 52km per uur rijd zit je niet in de honderd eerste die mannen vliegen
 • Ben Van Steenwinkel

  1 maand geleden
  Ongelooflijk snelle tijdrit ! Iedereen mag gecontroleerd worden, maar enkelen zou ik toch hoger op de lijst zetten.
 1. Vervaeke toont zich opnieuw, Caruso klimt het best en Bernal en ijzersterke ploeg beperken schade: bekijk hier de hoogtepunten van rit 20 in de Giro
  Play
  Giro
  1

  Vervaeke toont zich opnieuw, Caruso klimt het best en Bernal en ijzerster­ke ploeg beperken schade: bekijk hier de hoogtepun­ten van rit 20 in de Giro

  Voorlaatste rit in de Giro vandaag. In de loodzware etappe tussen Verbania en Alpe Motta volgde alweer heel wat klimwerk. Onze landgenoot Louis Vervaeke toonde zich onderweg opnieuw, de dagzege was voor Damiano Caruso, maar roze trui Egan Bernal kon de schade opnieuw beperken. Zeker ook dankzij een indrukwekkende ploegmakker, Daniel Martinez. Hieronder kunt u de sleutelmomenten van de rit nog eens herbeleven: