Remco Evenepoel in 'Ik ben Remco'
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel in 'Ik ben Remco' © HLN

EXCLUSIEF. Onze docureeks ‘Ik ben Remco’ volgde Evenepoel in aanloop naar de Giro: “Ik ben maniakaal te werk gegaan”

GiroRemco Evenepoel maakt een sterke indruk in de Giro. En dat mag niet verbazen. Twee maanden heeft hij naar eigen zeggen geleefd in een automatisch systeem van opstaan, trainen en rusten. Hij stoomde zich “maniakaal” klaar in de Ardennen voor zijn debuut in een grote wielerronde en wij waren er exclusief bij. Ontdek hieronder de nieuwste aflevering van onze reportagereeks ‘Ik ben Remco’, waarin Evenepoel een unieke inkijk geeft in zijn voorbereiding op de Giro. 

4 reacties

 • Lodewijk Verborgt

  1 maand geleden
  Dat hij moet overgeven op training is waarschijnlijk van die gellekes die wonderdokter Lefevre hem gegeven heeft.
 • Ivo De Maeyer

  1 maand geleden
  Super genieten,af en toe eens uitpakken en misschien ze inpakken,veel succes,follow You!!!
 • carlos demaeyer

  1 maand geleden
  Carlos De Maeyer neem je tijd Remco herstel 100% je bent jong en alles wat je nu te snel doet gaat je betalen in de toekomst .
 • Dennis Dupre

  1 maand geleden
  Wij zijn ook benieuwd! Veel succes in ieder geval Remco!
 1. Ploegleider Klaas Lodewyck over opgave Evenepoel: “Jammer, want hij was weer in goeie doen. Er zat opnieuw kracht in de benen”
  Play
  Giro
  5

  Ploeglei­der Klaas Lodewyck over opgave Evenepoel: “Jammer, want hij was weer in goeie doen. Er zat opnieuw kracht in de benen”

  Geen Remco Evenepoel meer in de Giro vandaag. En dat vindt ook Klaas Lodewyck, ploegleider bij Deceuninck-Quick.Step, bijzonder jammer. “Het was een zeer ongelukkige val. Op de beelden achteraf kon je zien dat het een val was die hij moeilijk kon ontwijken, in een blinde bocht aan veel snelheid. Ik denk dat hij niet goed wist wat er effectief gebeurd was.”