Remco Evenepoel in 'Ik ben Remco'
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel in 'Ik ben Remco' © HLN

EXCLUSIEF. Onze docureeks ‘Ik ben Remco’ volgde Evenepoel in aanloop naar de Giro: “Ik ben maniakaal te werk gegaan”

GiroRemco Evenepoel maakt een sterke indruk in de Giro. En dat mag niet verbazen. Twee maanden heeft hij naar eigen zeggen geleefd in een automatisch systeem van opstaan, trainen en rusten. Hij stoomde zich “maniakaal” klaar in de Ardennen voor zijn debuut in een grote wielerronde en wij waren er exclusief bij. Ontdek hieronder de nieuwste aflevering van onze reportagereeks ‘Ik ben Remco’, waarin Evenepoel een unieke inkijk geeft in zijn voorbereiding op de Giro. 

4 reacties

 • Lodewijk Verborgt

  3 maanden geleden
  Dat hij moet overgeven op training is waarschijnlijk van die gellekes die wonderdokter Lefevre hem gegeven heeft.
 • Ivo De Maeyer

  3 maanden geleden
  Super genieten,af en toe eens uitpakken en misschien ze inpakken,veel succes,follow You!!!
 • carlos demaeyer

  3 maanden geleden
  Carlos De Maeyer neem je tijd Remco herstel 100% je bent jong en alles wat je nu te snel doet gaat je betalen in de toekomst .
 • Dennis dupre

  3 maanden geleden
  Wij zijn ook benieuwd! Veel succes in ieder geval Remco!
 1. Openhartige Bernal over de ‘explosie van emoties’ die zijn Girozege teweegbrengt: “Ik was de weg kwijt. Maar nu ben ik ‘back in the game’”
  Giro

  Openharti­ge Bernal over de ‘explosie van emoties’ die zijn Girozege teweeg­brengt: “Ik was de weg kwijt. Maar nu ben ik ‘back in the game’”

  Zelden zó’n emotionele Egan Arley Bernal (24) gezien. Zó’n openhartig discours gehoord ook. Deze Girozege doet hem na twee moeilijke jaren weer helemaal openbloeien. Tot grote vreugde van het Colombiaanse volk. “Als je op je 22ste de Tour wint, dan heeft dat zijn impact op je leven. Even wist ik niet goed meer wat ik ermee moest aanvangen. Maar hier, in Italië, heb ik de ‘fun’ weer teruggevonden.”
 2. ‘Puntenman’ Peter Sagan, een straffe die hem overtreffen kan: vijf cijfers die tonen dat Slovaak op recordkoers zit
  Giro
  1

  ‘Puntenman’ Peter Sagan, een straffe die hem overtref­fen kan: vijf cijfers die tonen dat Slovaak op record­koers zit

  ‘We will see.’ Tot vervelens toe grijpt Peter Sagan (31) in deze Giro terug naar zijn gebruikelijke dooddoener. Dat doet hij nu al twaalf jaar lang. En effectief: zie… Wat een palmares! Opvallend, los van zijn wereldtitels, klassieke zeges en ritsuccessen in het (grote)rondewerk, is de kleerkast vol kleurige punten­shirts. En daar komt nu ook een paars exemplaar bij. ‘Puntenman’ Sagan in vijf opmerkelijke cijfers.