Evenepoel ziet de perfecte situatie voor zijn ‘Wolfpack’: “Erg blij met mijn gevoel tijdens slotklim”

GiroDe weg is nog lang en gevaarlijk, maar de eerste bergrit in de Giro doet ‘s lands hoop op ‘Roze Remco’ aanwakkeren. Zeker op de finale en vijftien kilometer lange Colle San Giacomo maakte Evenepoel indruk. Samen binnen met rasklimmer Bernal als vierde, in de stand naar plek twee op amper elf seconden van de Hongaarse ‘maglia rosa’ Valter. Ook de serene indruk die Evenepoel nalaat, geeft de Belgische burger moed. “Dit is de perfecte situatie voor ons.”

11 reacties

 • Jozef Schrauwen

  3 weken geleden
  Ik vind uw prestatie als groot wielersupporter gedurende meer dan 50 jaar één der strafste van de laatste jaren na een doodsmak en 9 maanden inactiviteit. Ik hoop dat ge het hooggebergte goed gaat verteren want niemand weet wat ge daar waard zijt want ge hebt het nog nooit gedaan.
 • Jos Bautmans

  1 maand geleden
  Ik zie je groeien, het lichaam komt in de juiste plooi ! Dit weekend begint de koers pas en je zit op de juiste lijn, mijn steun heb je ! Je hebt gelijk dat je de journalisten wat op afstand houd. Wij weten wat we zien en we zien wat we weten. Geen onnodige energie verspillen is de boodschap. Ik wens je veel geluk !
 • Kim Jaspers

  1 maand geleden
  Ik denk dat Bernal er meer door zat dan Remco.. dat was duidelijk te zien op de beelden.
 • Glen vandingenen

  1 maand geleden
  Zalige dag gisteren voor Remco. Een zeer goede prestaties van onze jonge Belg met zo weinig wedstrijd ritme. Alle negatievelingen doe normaal en get a LIFE. Go 'Remco' elke dag groeien in de Giro en toeslaan in week 3.
 • Marc Sierens

  1 maand geleden
  Remco zat er door op het einde hij was niet bij machte om enkele plaatsen op te schuiven dat zag men toch duidelijk,wat niet wegneemt dat hij een prachtige prestatie heeft neergezet