Evenepoel tevreden met beperkt tijdverlies: “Ik verloor wat plaatsen in de tunnel door manoeuvre van Ineos-renner”

GiroHij zat plots wat ver, maar met een fenomenale laatste paar hectometers wist Remco Evenepoel in de 9de rit van de Giro nog de schade te beperken. “Ik verloor wat plaatsen in de tunnel door een manoeuvre van een Ineos-renner. Dat is koers en kan gebeuren.”

28 reacties

 • Marc Sierens

  1 maand geleden
  En altijd de schuld van een ander als ze niet kunnen volgen nu is het iemand van Ineos wie gaat het morgen zijn
 • johny mertens

  1 maand geleden
  Laat deze jongen op een rustige manier top worden en niet zoals de media hem reeds als winnaar van de Giro zien.Niet vergeten hij komt van ver he
 • Bernd Vaes

  1 maand geleden
  Telkens Bernal even uitpakt, verliest Remco een beetje tijd. De zwaarste week komt stilaan. In Milaan zal Remco dan ook al te veel achterstaan om het met een tijdrit goed te maken. Excuses als een renner die in de tunnel blokkerend werkt, zullen niet helpen.
 • leon van loock

  1 maand geleden
  als men in de tunnel in de kop van het peloton zit komt men dit niet tegen en dan men niet zeggen ik werd gehinderd door een andere renner
 • Marika Peeters

  1 maand geleden
  Weer eigen aan de pretentie van Remco , om dit euveltje aan te halen ...zo toon je maar dat je een slechte verliezer bent . Als alle renners akkefietjes als deze moeten aanwenden waarom ze niet gewonnen hebben ?