Remco Evenepoel.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel. © Jan De Meuleneir / Photo News

Evenepoel start zaterdag niét als kopman in de Giro: “Remco staat waar hij wil staan”

GiroHij is bijna terug. Remco Evenepoel (21) vertrekt vandaag naar Italië om er zaterdag aan de start te verschijnen van de Giro d’Italia, de eerste koers sinds zijn zware val in de Ronde van Lombardije acht maanden geleden. “Het is een vraagteken hoe zijn lichaam zal reageren op drie weken koers”, vertelt ploegleider Klaas Lodewyck.

22 reacties

 • Liliane Wuyts

  1 week geleden
  Hij is geen kopman maar draagt wel nummer 91. Almeida heeft 92, dus Lefevre zeg dan gewoon hoe het zit man. Almeida gaat weg bij Deceuninck, dus hij zal het geweten hebben zeker.
 • Jan Van Rompaey

  2 weken geleden
  Wegens gebrek aan competitie zal hij de tijdrit niet winnen.
 • jean witse

  2 weken geleden
  Remco wint de giro met minuten voorsprong. Hij is volledig geprepareerd door Lefevre. In Tenerife op de Teide , op de beklimmingen rond Calpe en met een speciale massage s nachts , wordt een renner tegenwoordig op topniveau gebracht. Geraint Thomas wint Ronde van Romandie zonder meer dan een jaar een platte prijs gereden te hebben. Ineos past ook die toverformule toe.
 • Patrick Compagnie

  2 weken geleden
  Zal Remco mogen starten bij aankomst in Italie men moet toch vijf dagen in quarantaine dus maandagnamiddag tot en met zaterdagnamiddag
 • Pat Vanbeveren

  2 weken geleden
  Dirk, geen enkele die de giro kan winnen. Evenepoel in de toekomst wel. Cian ook.
 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend
  Play

  Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend