Remco Evenepoel viel zwaar in de Ronde van Lombardije.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel viel zwaar in de Ronde van Lombardije. © Photo News

Evenepoel herstelde mentaal vlotter van zware val dan gewone sterveling: “Remco zat snel weer in zijn comfortzone”

Dalen aan duizelingwekkende snelheid. Zweven over grindpaden. Duwen, wringen voor de beste positie in het peloton. Slaat Remco Evenepoel straks in de Giro niet de schrik om het hart na zijn zware crash in Lombardije, vraagt u zich af. Deceuninck-Quick.Step heeft Evenepoel dan ook grondig voorbereid op z'n terugkeer in het peloton. ‘Mental coach’ Michaël Verschaeve geeft een inkijk in de aanpak.

5 reacties

 • Titine d' Oléron

  1 maand geleden
  Is dat dan geen gewone sterveling, eens kijken binnen 75 jaar.
 • Gino Vanhaelewyn

  1 maand geleden
  Véél succes in de Giro Remco. Altijd afwachten na zo een revalidatie of er nog reactie komt op je lichaam. Zeker als het je eerste grote ronde is van 3 weken gezondheid gaat en blijft voor alles.
 • Benoit Achten

  1 maand geleden
  Neem je tijd, Remco.
 • Geert Heylen

  1 maand geleden
  Doe maar rustig , jongen. Je hebt nog tijd te over om grootse dingen te laten zien . En met uw talent en doorzettingsvermogen zal dat er zeker niet aan mankeren. We likken nu reeds onze handen en vingers , van wat al dat jong toptalent ons de voorbije koersen en veldritten hebben laten zien . Zelfs in de MTB maken ze brokken . Fantastisch. Diep respect voor zulke topsporters.
 • Jean segers

  1 maand geleden
  Allee dat ziet er dus allemaal goed uit zelfs een wonder is niet meer nodig ,zet de champagne maar koud de tour is al binnen !