Evenepoel gooit oortje weg “als gebaar van frustratie”: bekijk hier de sleutelmomenten van de elfde Giro-rit, met Remco die ruim 2 minuten verliest

GiroSleuteletappe in de Giro vandaag. Door de vele grindstroken in de finale waren héél wat renners op hun hoede - de klassementsmannen waren als de dood voor tijdsverlies. In het geval van Remco Evenepoel was dat ook . Hieronder kunt u de sleutelmomenten van deze elfde rit nog eens bekijken.

25 reacties

 • Patrick Guns

  6 maanden geleden
  Guido : men zegt wel "het feest, en niet de feest". Geef die jongen nu eerst eens wat tijd(van waar komt hij , na die val vorig jaar? ook minder gekoerst; en is nog jong). We zien wel binnen de 2 jaar. Ge gaat nog genoeg kunnen feesten. Als hij hier in de top 5 eindigt(waar ik niet aan twijfel), is dat al een straffe toer, die we moeten koesteren
 • Seppe Goossens

  6 maanden geleden
  @Gerard Akkermans Nee, hij gooit z'n oortje weg omdat hij de stilte die het gaf niet langer kon verdragen... Dat is toch niet wat je denkt, hé?
 • Guido Verlinden

  6 maanden geleden
  Is de feest nu over???????
 • Johnny Chanet

  6 maanden geleden
  Dit lag in de lijn. Zeker een goed renner. Toch een beetje te veel met zijn hoofd in de lucht.
 • pierre de smet

  6 maanden geleden
  En toch heb ik al genoten , zal nog wel een grote ronde winnen alleen zal het dit jaar niet zijn na zo een lange inactiviteit . En Remco onthou ; door vallen en opstaan wordt men groot .