Evenepoel gooit oortje weg “als gebaar van frustratie”: bekijk hier de sleutelmomenten van de elfde Giro-rit, met Remco die ruim 2 minuten verliest

GiroSleuteletappe in de Giro vandaag. Door de vele grindstroken in de finale waren héél wat renners op hun hoede - de klassementsmannen waren als de dood voor tijdsverlies. In het geval van Remco Evenepoel was dat ook . Hieronder kunt u de sleutelmomenten van deze elfde rit nog eens bekijken.

25 reacties

 • Patrick Guns

  5 maanden geleden
  Guido : men zegt wel "het feest, en niet de feest". Geef die jongen nu eerst eens wat tijd(van waar komt hij , na die val vorig jaar? ook minder gekoerst; en is nog jong). We zien wel binnen de 2 jaar. Ge gaat nog genoeg kunnen feesten. Als hij hier in de top 5 eindigt(waar ik niet aan twijfel), is dat al een straffe toer, die we moeten koesteren
 • Seppe Goossens

  5 maanden geleden
  @Gerard Akkermans Nee, hij gooit z'n oortje weg omdat hij de stilte die het gaf niet langer kon verdragen... Dat is toch niet wat je denkt, hé?
 • Guido Verlinden

  5 maanden geleden
  Is de feest nu over???????
 • Johnny chanet

  5 maanden geleden
  Dit lag in de lijn. Zeker een goed renner. Toch een beetje te veel met zijn hoofd in de lucht.
 • pierre de smet

  5 maanden geleden
  En toch heb ik al genoten , zal nog wel een grote ronde winnen alleen zal het dit jaar niet zijn na zo een lange inactiviteit . En Remco onthou ; door vallen en opstaan wordt men groot .
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.