Egan Bernal, Vincenzo Nibali en Dylan Groenewegen starten alledrie met twijfels aan de Giro.
Volledig scherm
Egan Bernal, Vincenzo Nibali en Dylan Groenewegen starten alledrie met twijfels aan de Giro. © Photo News/JumboVisma

De rug van Bernal, het hoofd van Groenewegen en de trauma’s van Landa en Yates: de vraagtekens waarop de Giro het antwoord moet geven

GiroDe 104de Ronde van Italië staat voor de deur en er zijn wel wat hangijzers die het extra interessant maken. Over het debuut van Remco Evenepoel is al genoeg gezegd en geschreven, maar wat met Bernal, Nibali, Groenewegen en andere Hindleys? De Giro der vraagtekens in vijf hoofdstukken.

0 reacties

 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Bondscoach Vanthourenhout ziet dat de Giro Evenepoel sterker zal maken: “Remco zal met een geladen geweer op de volgende afspraak verschijnen, klaar om te scoren”
  Play
  PREMIUM
  Giro
  16

  Bondscoach Vanthouren­hout ziet dat de Giro Evenepoel sterker zal maken: “Remco zal met een geladen geweer op de volgende afspraak verschij­nen, klaar om te scoren”

  Zijn er op de Belgische wielerbond alarmbellen afgegaan nadat Remco Evenepoel (21) zijn roze droom in rook zag opgaan? Wat met de korte termijn en hoe vermijd je dat een loodzware Giro nog zijn naweeën kent in de opbouw naar Tokio? Bondscoach Sven Vanthourenhout beantwoordt enkele prangende vragen. “We gaan straks een uitstekende Evenepoel zien.”