EPA
Volledig scherm
© EPA

De 5 momenten van de Zoncolan-etappe: Evenepoel moet zowel bergaf als bergop passen, Bernal geeft concurrentie een ferme tik

GiroEgan Bernal heeft de tegenstand een ferme tik uitgedeeld op de Monte Zoncolan. Ook Remco Evenepoel, die anderhalve minuut verloor op de roze trui. De dagzege was dan weer voor Lorenzo Fortunato. Bekijk hieronder dé vijf momenten van de 14de Giro-etappe naar de mythische Zoncolan.

23 reacties

 • Ludo Haers

  1 jaar geleden
  Ik hoop dat het anders uitpakt maar door Remco op te hemelen als de nieuwe verlosser van het Belgisch wielrennen zou dit ook zo maar over en sluit kunnen zijn
 • Dirk Van Den Bossche

  1 jaar geleden
  Waarschijnlijk schrik om te dalen na zware valpartij. Dit zal er moeilijk uit te krijgen zijn. Verspeelt veel krachten om terug te komen en zal bergop altijd te kort komen tegen een Bernal of Podgacar. Met deze 2 erbij wint hij nooit een grote Ronde. Maar een Luik-Bastenaken-Luik , dat kan hij elk jaar winnen.
 • Françoise Dupont

  1 jaar geleden
  ik wacht nog op de mening van onze Tom Boonen, zet alvast maar een lijntje uit
 • philippe vander haeghen

  1 jaar geleden
  Die Bernal rijdt wel heel vlotjes iedereen uit de wielen...
 • Lowi Verborgt

  1 jaar geleden
  Het ventje Remco is zeer zwaar overroepen en kan het gewoon niet. Grote woorden geven kan hij goed, maar bergaf rijden? En nu kon hij bergop ook al niet mee. Hij ooit een ronde winnen? Neen vergeet het maar.