Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ciccone toont zich de sterkste op slotklim in Cogne en wint vijftiende etappe in de Giro

GiroGiulio Ciccone heeft de vijftiende etappe in de Ronde van Italië op zijn naam geschreven. De Italiaan van Trek-Segafredo was de sterkste op de lange slotklim richting Cogne. Hij kwam alleen aan en wint zijn eerste etappe in deze Giro. Carapaz blijft, ondanks een vroege val, in het roze. 

1 reactie

 • jurgen de noor

  1 maand geleden
  Normaal een perfecte lastste beklimming voor de gendt. Goed gemiddelde.
 1. Jonge Colombiaan Buitrago wint pittige bergrit na spannende strijd met Nederlanders Van der Poel en Leemreize, Carapaz blijft leider
  Giro
  4

  Jonge Colombiaan Buitrago wint pittige bergrit na spannende strijd met Nederlan­ders Van der Poel en Leemreize, Carapaz blijft leider

  De jonge Colombiaan Santiago Buitrago (Bahrain-Victorious) heeft de zeventiende etappe in de Giro gewonnen. In een pittige bergrit in heel slecht weer toonde hij zich de sterkste van de vluchters. Hij rolde op de slotklim de Nederlanders Leemreize en Van der Poel op. Bij de favorieten waren Landa, Hindley en Carapaz opnieuw aan elkaar gewaagd. Zij reden Almeida en co wel op achterstand.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.