Caruso bekroont zijn verrassende Giro met ritzege, Bernal houdt met dank aan sterke ploeg de controle

GiroDamiano Caruso heeft zijn verrassende Giro met een ritzege in de laatste bergetappe nog wat meer kleur gegeven. De Italiaan zette onderweg naar Alpe Motta roze trui Egan Bernal even onder druk, maar die panikeerde met dank aan zijn sterke Ineos-ploeg nooit. De Colombiaan begint morgen met twee minuten voorsprong op Caruso aan de slottijdrit van 30 kilometer in Milaan. 

4 reacties

 • Eddy VAN LAERE

  1 jaar geleden
  Hoe sterk rijdt die Martinez wel bergop....Bernal heeft zijn Girowinst voor de helft aan hem te danken...
 • Diego Pepre

  1 jaar geleden
  Eerste individuele ritwinst van Damiano in een grote ronde, ploegentijdritten niet inbegrepen + normaal tweede in eindklassement. En dat op zijn 33ste.
 • Diego Pepre

  1 jaar geleden
  Fantastisch van Caruso. Van ver gedurfd en rit gewonnen + tijd gepakt. Bahrain heeft ondanks pech Landa zeer mooie Giro gekend.Voor de overwinning zal het wellicht niet meer zijn tenzij morgen een verrassing van formaat zou volgen maar zijn aanval van ver heeft toch geloond.Bernal heeft ook enorm veel gehad aan ploeg en Martinez in de laatste week. Zonder zijn sterke ploeg zou het zeer nipt geweest zijn of zelfs net niet.
 • Marcus Camps

  1 jaar geleden
  Keisse verricht noest werk voor Almeida. Stapelzot dan. Je nikkel afdraaien voor iemand die zelf de ploeg niet respecteert? Zou er nog niet aan denken.
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.