Caruso bekroont zijn verrassende Giro met ritzege, Bernal houdt met dank aan sterke ploeg de controle

GiroDamiano Caruso heeft zijn verrassende Giro met een ritzege in de laatste bergetappe nog wat meer kleur gegeven. De Italiaan zette onderweg naar Alpe Motta roze trui Egan Bernal even onder druk, maar die panikeerde met dank aan zijn sterke Ineos-ploeg nooit. De Colombiaan begint morgen met twee minuten voorsprong op Caruso aan de slottijdrit van 30 kilometer in Milaan. 

4 reacties

 • Eddy Van Laere

  4 maanden geleden
  Hoe sterk rijdt die Martinez wel bergop....Bernal heeft zijn Girowinst voor de helft aan hem te danken...
 • Diego Pepre

  4 maanden geleden
  Eerste individuele ritwinst van Damiano in een grote ronde, ploegentijdritten niet inbegrepen + normaal tweede in eindklassement. En dat op zijn 33ste.
 • Diego Pepre

  4 maanden geleden
  Fantastisch van Caruso. Van ver gedurfd en rit gewonnen + tijd gepakt. Bahrain heeft ondanks pech Landa zeer mooie Giro gekend.Voor de overwinning zal het wellicht niet meer zijn tenzij morgen een verrassing van formaat zou volgen maar zijn aanval van ver heeft toch geloond.Bernal heeft ook enorm veel gehad aan ploeg en Martinez in de laatste week. Zonder zijn sterke ploeg zou het zeer nipt geweest zijn of zelfs net niet.
 • Marcus Camps

  4 maanden geleden
  Keisse verricht noest werk voor Almeida. Stapelzot dan. Je nikkel afdraaien voor iemand die zelf de ploeg niet respecteert? Zou er nog niet aan denken.
 1. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.
 1. Vervaeke toont zich opnieuw, Caruso klimt het best en Bernal en ijzersterke ploeg beperken schade: bekijk hier de hoogtepunten van rit 20 in de Giro
  Play
  Giro
  1

  Vervaeke toont zich opnieuw, Caruso klimt het best en Bernal en ijzerster­ke ploeg beperken schade: bekijk hier de hoogtepun­ten van rit 20 in de Giro

  Voorlaatste rit in de Giro vandaag. In de loodzware etappe tussen Verbania en Alpe Motta volgde alweer heel wat klimwerk. Onze landgenoot Louis Vervaeke toonde zich onderweg opnieuw, de dagzege was voor Damiano Caruso, maar roze trui Egan Bernal kon de schade opnieuw beperken. Zeker ook dankzij een indrukwekkende ploegmakker, Daniel Martinez. Hieronder kunt u de sleutelmomenten van de rit nog eens herbeleven: