Biniam Girmay.
Volledig scherm
Biniam Girmay. © Photo News

Biniam Girmay over de veelzeggende emoji van Mathieu van der Poel: “Ik heb alles gegeven wat ik had”

Giro Op de tweede rustdag van de Giro kreeg Biniam Girmay flink wat vragen over de emoji van Mathieu van der Poel. De Nederlander lachte met een reactie van de Eritreeër, die aangaf dat iedereen van de vlucht naar hem en Mathieu had gekeken. “Ik heb zeker geen energie gespaard voor de sprint”, klinkt het vandaag.

17 reacties

 • Marika Peeters

  1 maand geleden
  Na Wevelgem werd Girmay door velen bejubeld, maar wel door de Wout clan afgebroken omdat hun idool van dit talent verloor. Diezelfde hebben nu leedvermaak in het laffe koersgedrag van Bini, net omdat het Matje is hé? Tja, blijkbaar heeft Bini een goed voorbeeld aan Wout genomen, die dit scenario zelf nooit zal meemaken, omdat hij een koers niet hard kan maken, zelf geen aanvallen vanaf 45km plaatst, en enkel het bord van alle anderen leeg eet.
 • Diego Pepre

  1 maand geleden
  Waarschijnlijk probeert hij Biniam uit zijn kot te lokken voor een volgende keer want het zal niet de laatste keer zijn dat die samen vooraan zullen zitten. Ik zou er niet te veel aandacht aan schenken als ik Biniam was. Als ik hem was,ik reed nog meer op zijn wiel de volgende keer.En dan zou ik zeggen. Mijn doel was niet om te winnen maar om het wiel van VDP te kunnen houden,mijn grote held.Dat mij dat gelukt is heeft mij meer voldoening dan winst. Niets tegen Matje, maar dat is wat ik zou doen
 • wim rooyakkers

  1 maand geleden
  Het doel van Mathieu is een ritzege en de Giro uitrijden ,en verder werken aan de conditie. Dus voor hem is het al voor bijna 50% geslaagd.
 • Lucien Mertens

  1 maand geleden
  Renners als Mathieu kunnen dergelijke plakkers ook los uit dat wiel rijden, maar dat kon hij nu niet, wat enkel aangeeft dat daar geen allerbeste VD Poel reed. Nadien bij de rit over de Blockhous was hij trouwens in geen velden en wegen te bespeuren, te zwaar voor hem. Op zulke momenten is er wel degelijk een verschil te merken tussen hem en Van Aert.
 • Freddy Cornelis

  1 maand geleden
  Als je de beste bent rij je iedereen uit het wiel, en nu kwamen er twee terug. En wat denk je dan dat ze gaan meerijden? Matje kreeg daar op die helling een ferm patatje.Voor de rest"De ketel verwijt de pot dat hij zwart ziet."