AP
Volledig scherm
© AP

Bernal rijdt Evenepoel op anderhalve minuut op Zoncolan, verrassende Fortunato pakt eerste profzege

GiroLorenzo Fortunato heeft zijn eerste profzege beet, uitgerekend op de Zoncolan. De Italiaan rekende op de slotklim af met zijn medevluchters. Egan Bernal was daarnaast andermaal een klasse apart. Remco Evenepoel verloor anderhalve minuut op de rozetruidrager.

42 reacties

 • Patrick Braekeveldt

  1 jaar geleden
  De lange inactiviteit eist zijn tol , niet meer en niet min want dat hij een hele grote wordt staat buiten kijf ,overigens vergist den ouden grijze zich nooit nu hij een ploeg aan het bouwen is rond hem !
 • Gerry Cle

  1 jaar geleden
  Een groot kampioen moet ook kunnen verliezen. De giro is lang en zwaar. Remco is enkele maanden terug zwaar gevallen en heeft lang moeten revalideren. Het had een wonder geweest moest hij zonder 1 wedstrijd te rijden 3 weken op topniveau presteren en de giro winnen.
 • Jef Krols

  1 jaar geleden
  Dacht de straffe is uit gaan te hangen door eens zonder koerske in de benen deze Giro op een been te winnen. Je bent wel een groot talent Remco maar hou beide voetjes op de grond. Zit ook niet in de juiste ploeg.
 • andre cottenie

  1 jaar geleden
  iedereen heeft toch gezien hoe Bernal op sleeptouw werd genomen door zijn ploegmaten,hij werd gewoon in een zetel meegevoerd, niet moeilijk dan om er op het laatst nog een formidabele jump uit te persen
 • Peter Nols

  1 jaar geleden
  En het hooggebergte moet nog komen.
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.