Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Bekijk hier de hoogtepunten van de 8e rit: het gevloek op Bernal, het beulswerk van Campenaerts en de vreemde opgave van Ewan

GiroEen strijdvaardig dagje voor Victor Campenaerts, maar het heeft niet mogen zijn voor onze landgenoot. Afgetroefd door zijn naamgenoot, Victor Lafay. Een etappe van 171 kilometer, daar gebeurt wel wat meer in dan alleen de finish. Bekijk hieronder de opvallendste momenten van de achtste etappe.

3 reacties

 • Mark Desiron

  2 maanden geleden
  gelijk marcus rijden voor wat je waard bent en iedereen mag rijden om te winnen op welke manier hij wil de andere moeten hem maar terughalen
 • Marcus Camps

  2 maanden geleden
  Dat gemekker over Bernal die mee is. De jury hoort daar in te grijpen en grote boetes uit te delen. Bedreigen, roepen en tieren, het hoort er allemaal niet bij. Net zomin als iemand intimideren om zijn kansen niet te verdedigen. Met welk recht kan je een renner bewegen om zich te laten uitzakken ?
 • Eddy Van De Velde

  2 maanden geleden
  Zo is het gemakkelijk, meedoen (?) in de 3 grote rondes. Opgeven met de puntentrui en een verzonnen reden. Moesten hem niet toelaten in de andere ronden. Zeker geen goede reclame voor hemzelf en de ploeg.