Almeida nam Evenepoel op sleeptouw nadat die het gisteren lastig kreeg.
Volledig scherm
Almeida nam Evenepoel op sleeptouw nadat die het gisteren lastig kreeg. © Photo News

Almeida gefrustreerd nadat hij moest wachten op Evenepoel: “Ik zwijg beter dan dat ik zeg wat ik écht denk”

GiroDaags nadat hij Remco Evenepoel uiteindelijk voor erger behoedde, zat João Almeida duidelijk nog steeds gewrongen met de manier waarop het allemaal is verlopen. “Ik had de kans om me te meten met de beste, maar ik moest orders opvolgen”, klonk het onder meer.

20 reacties

 • Eddy Van De Velde

  4 maanden geleden
  Verleden jaar kwam hij met een beetje geluk in het bezit van de roze trui en heeft de ploeg zich 100% gegeven om hem deze trui zo lang mogelijk te laten houden. Nu is iemand helpen die in betere situatie staat in het klassement, er teveel aan. Past niet in de ploeg en geen potentieel om topper te worden.
 • philip waem

  4 maanden geleden
  Almeida mag zijn valies pakken een klein coureurke dat ne grote mond heeft maar als hij het zelf moet doen komt er ook niks van weg ermee
 • Diego Pepre

  4 maanden geleden
  Wie iets van koers kent weet dat Almeida constant bij Remco had moeten zitten. Ik heb geen enkele andere ploeg gezien die toen niet bij elkaar zaten buiten de 2 van quickstep. In het begin net na strook 1 moest Remco trouwens ook nog eens het zelf het laatste gat dichtrijden met Almeida in zijn wiel. En dat terwijl Almeida blijkbaar een veel betere dag had. Remco was wat minder goed gisteren maar hij verliest minstens halve minuut omdat Almeida veel te lang wachtte met zijn werk goed te doen.
 • patrick feyen

  4 maanden geleden
  Dat is toch in iedere ploegsport? De beste wint heus niet (altijd).
 • Brent Reynaert

  4 maanden geleden
  Almeida is einde contract dus logisch dat die zijn eigen kans wil gaan al zijn ploegorders nu éénmaal te gehoorzamen.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Ploegleider Klaas Lodewyck over opgave Evenepoel: “Jammer, want hij was weer in goeie doen. Er zat opnieuw kracht in de benen”
  Play
  Giro
  5

  Ploeglei­der Klaas Lodewyck over opgave Evenepoel: “Jammer, want hij was weer in goeie doen. Er zat opnieuw kracht in de benen”

  Geen Remco Evenepoel meer in de Giro vandaag. En dat vindt ook Klaas Lodewyck, ploegleider bij Deceuninck-Quick.Step, bijzonder jammer. “Het was een zeer ongelukkige val. Op de beelden achteraf kon je zien dat het een val was die hij moeilijk kon ontwijken, in een blinde bocht aan veel snelheid. Ik denk dat hij niet goed wist wat er effectief gebeurd was.”
 1. Bondscoach Vanthourenhout ziet dat de Giro Evenepoel sterker zal maken: “Remco zal met een geladen geweer op de volgende afspraak verschijnen, klaar om te scoren”
  Play
  PREMIUM
  Giro
  16

  Bondscoach Vanthouren­hout ziet dat de Giro Evenepoel sterker zal maken: “Remco zal met een geladen geweer op de volgende afspraak verschij­nen, klaar om te scoren”

  Zijn er op de Belgische wielerbond alarmbellen afgegaan nadat Remco Evenepoel (21) zijn roze droom in rook zag opgaan? Wat met de korte termijn en hoe vermijd je dat een loodzware Giro nog zijn naweeën kent in de opbouw naar Tokio? Bondscoach Sven Vanthourenhout beantwoordt enkele prangende vragen. “We gaan straks een uitstekende Evenepoel zien.”
 2. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.